Ταμίλα Κουλίεβα στην Τατιάνα: Ο γιος μου δεν ήθελε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο – Σπουδάζει μηχανολόγος μηχανικός

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα ήταν η Ταμίλα Κουλίεβα. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του Tatiana Live στον απόηχο της δύσκολης επικαιρότητας. Την ημέρα που έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες και το προσφυγικό αποτελεί μείζον πρόβλημα για τη χώρα.

Ήρθα μετανάστρια στην Ελλάδα αλλά εισέπραξα μια ζεστή αγκαλιά από όλους”, υποστηρίζει η ηθοποιός δίνοντας τη δική της οπτική πάνω στο θέμα. Η Ταμίλα είναι άλλωστε και ενεργή στα πολιτικά πράγματα αφού κατέβηκε στις περασμένες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά της και τον γιο της που ακολούθησε τα χνάρια του μαθηματικού παππού του. Η Ταμίλα εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα ότι είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. “Ο γιος μου δεν ήθελε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο. Σπουδάζει μηχανολόγος μηχανικός”, λέει η ίδια.

Τέλος, μίλησε και για το ρόλος της στον 3ο κύκλο του “Μπρούσκο”. Μπήκε στο δυναμικό της επιτυχημένης σειράς του ANT1 ενσαρκώνοντας την πρώτη γυναίκα του τηλεοπτικού Κίκη. Ο τελευταίος θα αποδειχτεί δίγαμος, καθώς λίγες εβδομάδες μετά το γάμο του με την Κωνσταντίνα εμφανίζεται η πρώτη του γυναίκα και η οποία θα ταράξει τις ζωές τους.

Read More

And More