Τατιάνα Στεφανίδου: Το θέμα που την έκανε να κλάψει στον αέρα της εκπομπής [vid]

Είναι ότι πιο εξοργιστικό έχω δει το τελευταίο χρονικό διάστημα”, περιέγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσιάζοντας στην Tatiana Live την σοκαριστική είδηση της κακοποίησης ενός 3χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα.

“Είναι ένα βίντεο με ένα μωρό παιδί τριών ετών μέσα σε ένα hot spot”, λέει η παρουσιάστρια και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Σας το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα”, αναφέρει και εξηγεί ότι το περιστατικό συνέβη στη χώρα μας, στον καταυλισμό της Σούδα.

Ακούγεται το παιδί να φωνάζει. Είναι σοκαριστικό”, περιγράφει η Τατιάνα Στεφανίδου συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής.

Το σοκαριστικό video, που φέρεται να έχει τραβηχτεί τη Δευτέρα (12.12.2016), εντόπισαν χθες το πρωί εργαζόμενοι του δήμου Χίου. Το πρόσωπο του άνδρα που βασανίζει το παιδί και καταγράφει το “κατόρθωμά” του σε video δεν εμφανίζεται. Ο αρμόδιος για τον καταυλισμό αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός μαζί και η οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού» προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία και πολύ σύντομα συνέλαβε 31χρονο Σύρο πρόσφυγα που φέρεται να είναι πατέρας του παιδιού και ο οποίος ήδη κρατείται. Το παιδί με εντολή της Εισαγγελίας της Χίου παραδόθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που δρα στη Χίο και περιθάλπει ανήλικους πρόσφυγες.

Read More

And More