Τι αποκαλύπτει στην Tatiana Live ο κοσμικός επιχειρηματίας για τη σχέση του με τον 39χρονο κατηγορούμενο [vid]

Τηλεφωνικές επαφές επτά τουλάχιστον αστυνομικών με μέλη της επονομαζόμενης “μαφίας των Ρομά” καταγράφηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Έντονη έκταση έχει δοθεί στον επιχειρηματία που είναι μέρος της σπείρας που “χτυπούσε” στα βόρεια προάστια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις τις καταθέσεις των celebrities που έπεσαν θύμα

Η εκπομπή Tatiana Live εξασφάλισε δηλώσεις του κοσμικού επιχειρηματία που έχει μπλεχτεί το όνομά του στην υπόθεση λόγω της σχέσης του με τον 39χρονο κατηγορούμενο.

“Το μόνο πράγμα που θέλω να πω σε αυτή την περίσταση, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, είναι ότι με τον κατηγορούμενο επιχειρηματία είμαι φίλος 30 χρόνια. Παραμένουμε φίλοι και στα καλά και στα κακά”, είπε ο 44χρονος στην εκπομπή.

Και συνέχισε: “Σε αντίθεση με κάποιους ανθρώπους που ενώ έχουν περάσει ζωή χαρισάμενη δίπλα του, αυτή τη στιγμή του έχουν γυρίσει την πλάτη και κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν”.

Τι υποστήριξε ο 39χρονος στην απολογία του;



Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Βασίλης Ταουξής για να δώσει την δική τους εκδοχή στην υπόθεση.

Read More

And More