Tο 14χρονο προσφυγόπουλο από τη Συρία που έδωσε μάχη… για να συναντήσει την Angelina Jolie μιλά στην Tatiana Live

Ο Μπασάρ είναι ένα από τα χιλιάδες παιδιά που έχουν φτάσει στη χώρα μας ως πρόσφυγες. Προσωρινά, έχει εγκατασταθεί μαζί με κάποια μέλη της οικογένειάς του στο λιμάνι του Πειραία. Στο κέντρο συγκέντρωσης προσφύγων που πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε η Angelina Jolie ως Ειδική Απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Ο 14χρονος από τη Συρία ήταν από αυτούς που κέρδισαν την προσοχή της χολιγουντιανής σταρ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά αφού ήταν συνεχώς μπροστά της και την κοιτούσε στα μάτια. Εκείνη, σταμάτησε να του μιλήσει: “Είμαι εδώ για να ακούσω όλες τις περιπτώσεις, κάθε οικογένεια, όπως και η δικιά σου, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δοθεί μια λύση”, του είπε χαρακτηριστικά.

Tο 14χρονο προσφυγόπουλο από τη Συρία που έδωσε “μάχη”… για να συναντήσει την Anjelina μίλησε σήμερα στην Tatiana Live. Περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου την περιπέτεια που πέρασε μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα, ενώ μιλά και για την οικογένειά του, τους συμπατριώτες του αλλά και τα όνειρά του.

Read More

And More