Το ξέσπασμα της χήρας του ποδοσφαιριστή Γ. Μητσιμπόνα που σκοτώθηκε σε τροχαίο για το τραγικό δυστύχημα με την Porsche [vid]

Η κόρη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητσιμπόνα ξέσπασε στο προφίλ της στο facebook με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με την Porsche. Η Πωλίνα Μητσιμπόνα κατέθεσε τη δική τςη εμπειρία από τον θάνατο του μπαμπά της σε τροχαίο το 1997.

“Ο μπαμπάς μου είχε αυτοκίνητο 3000 κυβικών και παρόλα αυτά έφυγε από τη ζωή με ένα Opel Corsa πηγαίνοντας με 85χλμ βαρέθηκα να μιλάτε για την Porsche. Μην κρίνετε γιατί δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει”, έγραψε.

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε σήμερα η χήρα του ποδοσφαιριστή σχολιάζοντας την ανάρτηση της κόρης της αλλά και την συζήτηση που έχει προκύψει με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άνθρωποι.

“Εμείς, είμαστε άνθρωποι οι οποίοι έχει κλείσει το σπίτι τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάσω Μητσιμπόνα. “Δεν έφυγε με ταχύτητα και δεν έφυγε με ακριβό αυτοκίνητο. Και το χειρότερο, δεν έφταιγε”, συνεχίζει.

Read More

And More