Βαλέρια Κουρούπη στην Tatiana Live: “Είμαι πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Ελένη Βιτάλη”

Ύστερα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από την τηλεόραση η ηθοποιός, που αγαπήσαμε ως “Λίλη” στο “Εκείνες κι εγώ”, επιστρέφει ως διαγωνιζόμενη στο Your Face Sounds Familiar. Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην Tatiana Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα.

Τη συμμετοχή στο YFSF, τις δύσκολες στιγμές όταν έμεινε άνεργη, τη σχέση της με τον θείο της Γιάννη Μπέζο και τον γάμος της με τον μουσικό Νίκο Ξύδη και γιο της Ελένης Βιτάλη. “Είμαι πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Ελένη Βιτάλη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν έμεινε άνεργη, είπε: “Δεν μετάνιωσα που έγινα ηθοποιός. Την τριετία τη δύσκολη στεναχωριόμουν γιατί νόμιζα ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Γιάννης Μπέζος έλεγε ότι “το θέατρο δεν έχει ανάγκη κανέναν μας, δεν θα του λείψει κανείς από εμάς”. Αυτό σκεφτόμουν εκείνη την περίοδο, έλεγα ότι μάλλον δεν έχω κάνει αρκετά πράγματα γι’ αυτή τη δουλειά, πρέπει μάλλον να κάνω περισσότερα ή είναι η στιγμή να τσεκάρω και μέσα μου πόσο μπορώ να ταλαιπωρηθώ για το θέατρο. Και ξεκίνησα να πηγαίνω πάλι σε ακροάσεις, ενώ κάποια στιγμή είχα βολευτεί που με έπαιρναν τηλέφωνο. Και άρχισα ξανά από την αρχή ένα δεύτερο αγώνα.”

Read More

And More