Η εξομολόγηση του Τεό Θεοδωρίδη στην Τατιάνα για τα ναρκωτικά: ”Σήμερα βλέπω την κατάντια μου!”

Μία εξομολόγηση ψυχής έκανε ο Τεό Θεοδωρίδης στην Τατιάνα και την εκπομπή Μία. Το μοντέλο, μετά τα 6 χρόνια στη φυλακή μιλάει για πρώτη φορά για τον εθισμό του στις ουσίες και τη ζωή του σήμερα!

“Πριν ασχοληθώ με το χώρο της μόδας, δούλεψα ως σερβιτόρος, μπάρμαν, σε λαϊκές”, περιγράφει ο Τεό στην Τατιάνα. Στη συνέχεια της καριέρας του, έγινε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα με χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες.

Τα ναρκωτικά μπήκαν στη ζωή του από πολύ νωρίς. “Ξεκίνησα τις ουσίες στην εφηβεία. Είναι πολύ επικίνδυνη περίοδος”, εξηγεί ο ίδιος. “Οι γονείς μου στάθηκαν απίστευτα δίπλα μου. Αν ήταν άλλοι θα με είχαν αποκληρώσει”, συνεχίζει το μοντέλο.

Ο Τεό μιλάει όμως και για τους άλλους ανθρώπους στη ζωή του. “Πρόδωσα την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων και νιώθω άσχημα”,σχολίασε για συμπληρώσει: “Σήμερα βλέπω την κατάντια μου”

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στα 6 χρόνια που έζησε στη φυλακή αλλά και το μετά, μέχρι σήμερα. “Όταν αποφυλακίστηκα πήρα την αγάπη μου και μείναμε σε μια σκηνή στην παραλία για δύο μήνες”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δες όσα εξομολογήθηκε στην Τατιάνα!

Read More

And More