Τζένη Μπαλατσινού στη Μία: “Περάσαμε οικογενειακά τα γενέθλια του Πέτρου”

Για το νέο ξεκίνημα στην εκπομπή του Mega και τη νέα της καθημερινότητα, για τα παιδιά της αλλά και τα γενέθλια του Πέτρου Κωστόπουλου που γιόρτασαν όλοι μαζί μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στην κάμερα της εκπομπής Μία.

“Μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο του Joy, είναι μια εκπομπή που πάντα μου άρεσε”, υποστηρίζει η παρουσιάστρια του Mega στην Κατερίνα Σουλιώτη. Η εκπομπή είναι κάτι που απολαμβάνει πάρα πολύ και δεν την αγχώνει το γεγονός ότι είναι μόνη της αλλά αντίθετα την ιντριγκάρει. “Είχα κάνει “προπόνηση” στις συνεντεύξεις και στο πρωινό”, εξηγεί.

Η Τζένη μίλησε και για τα παιδιά της με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της. “Η μικρή μου κόρη έκλεισε τα 16, συγκινούμαι σε κάθε ηλικία γιατί σκέφτομαι ότι… θα μου φύγουν”, λέει στην κάμερα της εκπομπής. “Περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου”, συμπληρώνει.

Τέλος, μίλησε για τα γενέθλια του πρώην συζύγου της που τα πέρασαν όλοι μαζί οικογενειακά. “Κάναμε κάτι οικογενειακό και μετά είδε μπάσκετ με τους φίλους του”, εκμυστηρεύεται.


Ο Πέτρος φρόντισε να ανεβασει και μία φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά με τους φίλους ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Γιάννης Λάτσιος και ο Τζώνυ Καλημέρης.

Δες όσα είπε η Τζένη στην εκπομπή Μία!

Read More

And More