Η Τζούλη Αγοράκη κάνει πρόβα νυφικού λίγο πριν το γάμο!

Η ώρα που η Τζούλη Αγοράκη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλησιάζει! Ο ίδια δηλώνει πως γενικά είναι “πολύ αντιγάμος κατάσταση”. Δεν είχε σκεφτεί ποτέ στη ζωή της ότι θα φορούσε νυφικό.

Παρόλα αυτά, λίγο πριν το γάμο, κάνει πρόβα νυφικού στο ατελιέ της φίλης της Φιόρης Ζαφειροπούλου. Δοκίμασε μπροστά στην κάμερα του Μίλα κάποια από τα νυφικά που σκέφτεται να βάλει την ημέρα του γάμου της και μίλησε στην Τατιάνα για τον αγαπημένο της!

Στα νυφικά που δοκίμασε, τα οποία ήταν τρία, φρόντισε να βρει κάποιο που να κρύβει την κοιλιά της! Το πρώτο που διάλεξε είχε τελείωμα από δαντέλα που της άρεσε και κάλυπτε ωραία την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Τα μαλλιά της θέλει να είναι απλά με μοναδικό στολίδι από τούλι. Το δεύτερο νυφικό που δοκίμασε δεν της άρεσε πολύ γιατί τόνιζε την κοιλιά της ενώ το τρίτο της άρεσε πολύ γιατί άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της. Τα μαλλιά της στην τελευταία περίπτωση θα είναι πιασμένα κοτσίδα με κορδέλες!

Δες την πρόβα νυφικού

Με τον αγαπημένο της είναι τέσσερα χρόνια μαζί! Γνωρίστηκαν στο εστιατόρια ενός κοινού φίλου. Ο Στέφανος Μπακούρης τότε ζούσε στη Γενέυη και είχε έρθει στην Ελλάδα μόνο για καλοκαίρι. Ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια! “Εγώ τον είδα κι έπεσα ξερή”, αποκαλύπτει η Τζούλη στην Τατιάνα.

Ο κοινός τους φίλος επειδή την φλέρταρε εκείνο το διάστημα είχε δώσει λάθος το τηλέφωνό της στο Στέφανο. Ωστόσο, όταν η Τζούλη χρειάστηκε κάποιον ψυχολόγο για το περιοδικό που δούλευε απευθύνθηκε σε εκείνον.

Ο έρωτας τους δεν μπορούσε να ευδοκιμήσει αφού εκείνος ζούσε στο εξωτερικό. Σε κάποια στιγμή εκείνη έκανε ένα ταξίδι στη Γενευή και ο Στέφανος την ξενάγησε στην πόλη του. Από τότε είναι μαζί. “Πιο μαζί δεν γίνεται”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλη!

Read More

And More