Ο Κ. Αργυρός στο Μίλα: Τα παιδικά χρόνια με τα αδέρφια του, το Fame Story και το τραγούδι!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές. Τα τραγούδια του έχουν αρχίσει να γίνονται μεγάλες επιτυχίες και οι θαυμάστριες του γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε για την ζωή του αλλά και τραγούδησε κάποια από τα καινούρια του τραγούδια.

Ο Κωνσταντίνος έχει δύο ακόμα αδέρφια και είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα. Κατάγεται από τη Λευκάδα και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε μουσικά μαθήματα!

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή ότι είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του. Όταν έχει πρόβλημα ο πρώτος που θα πάρει τηλέφωνο είναι ο αδερφός του ενώ με την αδερφή του ήταν ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός.

Τα πρώτα του λεφτά τα έβγαλε στο Βοτανικό δουλεύοντας με την Άννα Βίσση. Εκεί, κατάλαβε πως το τραγούδι δεν είναι απλά ένα χόμπι όπως ήταν μέχρι τότε αλλά ολόκληρη η ζωή του και αυτό που ήθελε να κάνει!

Αυτός που τον έκανε να σκεφτεί καλλιτεχνικά και του έδωσε να καταλάβει πως αυτό είναι που γουστάρει να κάνει είναι ο Νίκος Κουρκούλης.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε συναντηθεί και πάλι με την Τατιάνα στο Fame Story όπου ξεχώρισε με την ωραία του φωνή. Αγνωνίστηκε πολύ και κάθε μέρα προσπαθούσε να αποδείξει ότι αξίζει! Σήμερα, 8 χρόνια μετά, έχοντας πια δικά του τραγούδια εμφανίζεται πιο ώριμος από ποτέ!

Read More

And More