Ναταλία Γερμανού: Η σέξι φωτογράφιση που προκάλεσε αντιδράσεις και το “τρολάρισμα” στα social media!

Η Ναταλία Γερμανού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού “Hello!” με μαγιό και από την στιγμή που κυκλοφόρησε το τεύχος έχει γίνει χαμός τόσο στα social media όσα και στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν άφησαν ασχολίαστη τη φωτογράφιση ούτε στο “Happy Day” ούτε στο “Mega με μία” αλλά ούτε και στο “Πρωινό” στο οποίο μάλιστα συμμετέχει ο διευθυντής του περιοδικού.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τη φωτογράφιση

Όλοι αναφέρθηκαν στο έντονο “τρολάρισμα” που δέχτηκε η παρουσιάστρια στα social media αναφορικά με το αν έχει γίνει ή όχι photoshop στις φωτογραφίες της.

Στην εκπομπή του Mega ήταν καλεσμένος ο διευθυντής του περιοδικού “ΟΚ!”, Νίκος Γεωργιάδης. “Η Ναταλία είναι φίλη μου, αλλά αυτή που βλέπω δεν είναι η φίλη μου. Είναι μια που της μοιάζει. Είναι πάρα πολύ ωραία φωτογράφιση, αλλά δεν είναι ακριβώς η Ναταλία. Γενικά προσέχει και δίνει μάχη με τη ζυγαριά, αλλά δεν είναι τόσο αδύνατη. Ούτε τα μπρατσάκια είναι έτσι, ούτε η κοιλιά. Είναι το σώμα της Τσαβαλιά με το πρόσωπο της Ναταλίας”, σχολίασε για τη φωτογράφιση.

Η Χριστίνα Πολίτη παίρνοντας τον λόγο, είπε: “Το εξώφυλλο δεν μου αρέσει γιατί είναι σαν να γεννά αβγά στην παραλία. Δεν είναι στάση αυτή”.

Ο Άρης Καβατζίκης, διευθυντής του περιοδικού στο οποίο φιλοξενήθηκε η επίμαχη φωτογράφιση διευκρίνισε αν έγινε ρετούς στο σώμα της Ναταλίας. “Άκουσα πολλά σχόλια. Θέλω να απολογηθώ λίγο για αυτό. Χθες μου έγραψαν πάρα πολλά στα social media σχετικά με το photoshop στα περιοδικά. Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε στα περιοδικά…”, ανέφερε.

“Είναι τίγκα στο photoshop η Ναταλία!”, τον διέκοψε ο Γιώργος Λιάγκας. “Στη Ναταλία, και στον ποπό και στην κοιλιά που εμφανίζονται στο περιοδικό, δεν κόψαμε τίποτα. Είναι μόνο φίλτρα για να γίνεται λίγο πιο λεία η επιδερμίδα – κάτι που κάνουμε σε όλους!”, συμπλήρωσε ο Άρης.

“Όταν ένας άνθρωπος στα 50 του, φωτογραφίζεται με το μαγιό του, εννοείται πως θα του λειάνεις την επιδερμίδα. Άλλωστε, δεν είναι από μια τυχαία φωτογράφο. Τη φωτογράφισε η Ρούλα Ρέβη που φωτογραφίζει επί 22 χρόνια και την έβγαλε στις 6.30 το απόγευμα που είναι η “χρυσή ώρα””, είπε ακόμα.

Read More

And More