Το ερωτευμένο ζευγάρι που ταξίδεψε σε όλη την Αφρική για να προσφέρει εθελοντική εργασία!

Ο Έλπις και η Δώρα μας συστήθηκαν στο TLIFE κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αφρική. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το γύρο της Μαύρης Ηπείρου έχοντας ως μοναδικό εφόδιο τα σακίδιά του, μία σκηνή και την τρέλα του.

Τα δύο παιδιά γνώρισαν 11 χώρες, σε 6 μήνες, διασχίζοντας 15.000 χιλιόμετρα και καταγράφοντας το ταξίδι τους τόσο μέσα από το blog τους όσο και μέσα σε ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Afriquest.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα μας είχε πει ο Έλπις

Η διάθεσή τους για περιπέτεια όμως ήταν το ίδιο δυνατή με την ανάγκη τους να βοηθήσουν. Ένα από τα έργα που έκαναν ήταν να συγκεντρώσουν λεφτά και να βοηθήσουν παιδιά στο Nairobi να έχουν καλύτερη πρόσβαση στην εκπαίδευση.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις πώς βοήθησαν τους μικρούς τους φίλους

Σήμερα, έχοντας επιστρέψει από το μεγάλο τους ταξίδι κάνουν τον απολογισμό τους, ενώ παράλληλα κάνουν σχέδια και για το επόμενο οδοιπορικό τους. Μετά από τρία χρόνια στην Αφρική, ο επόμενος στόχος τους είναι ο Καναδάς, όπως εκμυστηρεύτηκαν στην Τατιάνα και την εκπομπή Μία.

Η ιστορία τους σίγουρα αποτελεί έμπνευση. Τα δύο παιδιά άφησαν πίσω τους μια σπουδαία καριέρα στα οικονομικά για να γυρίσουν τον κόσμο ή πιο απλά, για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.

Read More

And More