Χριστίνα Πολίτη στη Μία: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες του πρώην και η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη!

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή Μία ήταν η Χριστίνα Πολίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Τατιάνα και το παρεάκι της για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά στο πρωινό αλλά και για την προσωπική της ζωή!

“Όταν γνώρισα τον Μάρκο τον λάτρεψα”, υποστηρίζει η Χριστίνα εξηγώντας πόσο ωραία περνάει φέτος στο “Mega με μία”. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο παρουσιαστές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμπειρία της με το “Just the two of us” από όπου προέκυψε τελικά και η συνεργασία.


Η Χριστίνα μίλησε ακόμα και για τις πρόσφατες ημίγυμνες φωτογραφίες που ανέβασε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Σωτήρη Φουρτουλάκη. “Δεν κάναμε διακοπές με τον εν διαστάσει σύζυγό μου. Μου έστειλε φωτογραφίες από το Πήλιο”, εξήγησε στην Τατιάνα. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσης μετά το χωρισμό του και μάλιστα εκείνος βρέθηκε στο σπίτι της δημοσιογράφου για της γιορτές μαζί με τον γιο τους. Από εκεί τις έστειλε και τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram προκαλώντας ερωτηματικά!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις φωτογραφίες

Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να πει αν είναι σε κάποια σχέση ή όχι. “Δεν είμαι σε φάση να κάνω ανακοινώσεις για την προσωπική μου ζωή”, τονίζει. Άλλωστε όποτε έχει κάτι να πει μιλάει ανοιχτά, όπως ξεκαθάρισε και η ίδια. “Μετά τον χωρισμό δεν ένιωσα καμία ανάγκη επιβεβαίωσης”, είπε στη συνέχεια.

Τέλος, η Χριστίνα αποκάλυψε την σχέση που είχε στο παρελθόν και που λίγοι άνθρωποι γνώριζαν. “Με τον Τζώνη Καλημέρη βγαίναμε δύο χρόνια”, δήλωσε και πρόσθεσε πως φέτος βρέθηκαν μαζί στο πάρτι για τη γιορτή της.

Δες όλα όσα είπε η Χριστίνα Πολίτη στην Τατιάνα!

Read More

And More