Αλέκα Καμηλά στη Μία: Απαντά στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ότι οι όμορφες γυναίκες παντρεύονται με πλούσιους!

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ότι τα μοντέλα παντρεύονται πλούσιους άντρες δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την Αλέκα Καμηλά. Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε μέσα από την εκπομπή της “Όλα παίζουν”. Αν νομίζεις όμως ότι αυτό ήταν η αρχή για μια νέα τηλεοπτική κόντρα η ίδια το διαψεύδει στην κάμερα της εκπομπής Μία και την Κατερίνα Σουλιώτη.

Η Αλέκα ξεκαθαρίζει πώς ευχαρίστως θα πήγαινε καλεσμένη στο πρωινό. “Ο Γιώργος Λιάγκας φαντάζομαι έκανε πλάκα, δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Γκρίνιαζα στο σύζυγό μου όταν δεν δούλευα, γενικά οι γυναίκες είμαστε γκρινιάρες, η γκρίνια είναι η κολλητή μας”, είπε στη συνέχεια περιγράφοντας την καθημερινότητά της πριν πει το “ναι” για την συμμετοχή της στην εκπομπή του Alpha.

Η Αλέκα μίλησε και για τη δύσκολη φάση που πέρασε η σχέση της με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς στο παρελθόν. “Έχουμε περάσει με τον σύζυγό μου κρίση στο παρελθόν, όχι όμως στο να μας φτάσει στο χωρισμό”.

Αναφέρθηκε ακόμα σε αυτά που θαυμάζει στον σύζυγό της. “Μου αρέσει ο άντρας μου, τον θαυμάζω πολύ, είναι καταπληκτικός πατέρας”, είπε για τον γνωστό μπασκετμπολίστα. “Η πεθερά μου στην αρχή με κοιτούσε με μισό μάτι, αλλά αυτά δεν υπάρχουν πια. Είμαστε δεμένη οικογένεια”, συνέχισε.

Τέλος, μίλησε για την “κόντρα” της Μπέττυς Μαγγίρα με την Κατερίνα Καινούργιου. “Στην αρχή υπήρχε στην εκπομπή μια παρεξήγηση με την Μπέττυ και την Κατερίνα. Αυτό λύθηκε, τώρα πάνε όλα πολύ καλά. “

Read More

And More