Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.02.2015 | 14:56

Στέργιος Μικρούτσικος στην Τατιάνα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα του, την οικονομική καταστροφή και το νέο του βήμα!

Στέργιος Μικρούτσικος στην Τατιάνα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα του, την οικονομική καταστροφή και το νέο του βήμα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Στέργιος Μικρούτσικος σήμερα στην εκπομπή Μία. Ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε στην Τατιάνα για όλα. Για τα χρόνια της εφηβείας του και το πώς μεγάλωσε, για τον μπαμπά του και τα δύσκολα χρόνια που όλοι του γύρισαν την πλάτη, για την οικονομική καταστροφή και το θάνατο της μητέρας του.

“Λίγο μετά τη γέννησή μου οι γονείς μου χώρισαν, δεν τους έζησα μαζί”, εξηγεί ο Στέργιος μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του “κακομαθημένο” και περιγράφει το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε.“Στην εφηβεία μου είχα να μιλήσω ένα χρόνο με τον πατέρα μου”, εκμυστηρεύεται και συμπληρώνει πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Αντρέα. “Ήμουν αντίθετος με τις επιλογές του πατέρα μου, αν και καταλάβαινα τους λόγους που τις έκανε”, λέει στη συνέχεια.

“Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι η μητέρα μου είχε ένα χρόνο ζωής”, εξομολογείται στη συνέχεια μιλώντας για την σπάνια ασθένεια που σκότωσε τη μητέρα του. “Όταν έμαθα για την αρρώστια της μητέρας μου ήταν η πιο δύσκολη στιγμή”, λέει στην Τατιάνα.“Το 99,5% των ανθρώπων ήταν ψεύτικοι απέναντι στον πατέρα μου”, επαναλαμβάνει ο Στέργιος αναφερόμενος σε πρόσφατη συνέντευξή του και αναλύει το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι γύρισαν την πλάτη στον παρουσιαστή.

“Ο πατέρας μου είναι πολύ δοτικός με όλους τους ανθρώπους”, αναφέρει και τονίζει πως ο Ανδρέας γνώριζε τα λάθη που έκανε.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10