Ευαγγελία Αραβανή στο Μίλα: Ο χορός, η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και η… πρόβα νυφικού!

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή του Μίλα ήταν η Ευαγγελία Αραβανή. Το όμορφο μοντέλο, λίγο πριν επιστρέψει στο dancing with the stars για ένα ακόμη live, εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Ηλία Βρεττό.

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ πριν αρχίσει να γράφεται ότι είναι ζευγάρι ενώ όταν έσκασαν οι πρώτες φωτογραφίες ήταν ήδη ένα μήνα μαζί. Η γνωριμία τους βέβαια κρατάει ακόμα πιο παλιά…

“Τον Ηλία τον ήξερα χρόνια πριν. Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, εγώ νόμιζα ότι βγαίναμε φιλικά, δεν πήγαινε για ερωτικά”,αποκάλυψε η Ευαγγελία και περιέγραψε στην εκπομπή όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον αγαπημένο της.

Ανάμεσα σε άλλα, εξομολογήθηκε και το πρώτο τους ραντεβού που έγινε τυχαία καθώς ένας κοινός φίλος ακύρωσε τελευταία στιγμή και βρέθηκαν να έχουν μείνει οι δυο τους. “Πήγαμε το σινεμά μας, μετά καθίσαμε για κρασάκι και πιάσαμε την κουβέντα κι άρχισε ο ένας να ρωτάει τον άλλον πράγματα… Με την τρίτη φορά άρχισα να καταλαβαίνω και να μου δείχνει κι εκείνος ότι ενδιαφέρεται. Δεν ήταν διαχυτικός, ήταν πιο μαζεμένος κι αυτό μου άρεσε. Σιγά, σιγά, είδα ότι ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και ήρθε κι έδεσε”, περιέγραψε η Ευαγγελία.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More