Α. Ηλιάδη: Η εξομολόγησή της στην Τατιάνα: “Είχα 8 χρόνια να μιλήσω με τους γονείς μου”

Στην πιο όμορφη φάση της ζωής της βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη. Ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, συνεχίζει τις εμφανίσεις της με το Νότη Σφακιανάκη και ασχολείται με την προώθηση των καινούριων της τραγουδιών.

Η Αγγελική πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Τώρα, τα έχει αφήσει όλα πίσω της. Μιλώντας μάλιστα στην Τατιάνα εξομολογήθηκε πως πλέον έχει πολύ καλή σχέση και με τους γονείς της, με τους οποίους είχαν πολλά προβλήματα στο παρελθόν. “Τους έχω συγχωρήσει μέσα μου”, παραδέχεται.

“Θεωρώ ότι όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή. Εγώ έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Δεν τα έχω μετανιώσει”, υποστηρίζει η Αγγελική και προσθέτει πως μέσα από αυτά έμαθε. “Με τους γονείς μου είμαστε πάρα πολύ καλά. Τα έχουμε αφήσει όλα πίσω και αυτό γιατί θέλω μέσα μου να νιώθω καλά. Δεν θέλω να έχω άσχημα συναισθήματα”, εξηγεί η τραγουδίστρια.

Χρειάστηκε χρόνος για να τα βάλει όλα σε μία τάξη μέσα της και να κλείσει το κεφάλαιο.“Είναι σημαντικό για μένα, για τους γονείς μου αλλά και για το παιδί μου. Να αισθάνεται ότι ανήκει σε μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια. Είναι πάρα πολύ καλά μαζί τους και τους λατρεύει”, αναφέρει η ίδια για την σχέση του γιου της με τους παππούδες.

Το γεγονός ότι πάρα λίγο να χάσει τη ζωή της την έκανε να αναθεωρήσει ολόκληρη τη ζωή της. Πλέον της αρκεί που ξυπνάει το πρωί και είναι καλά και είναι καλά και το παιδί της. “Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι να μπορώ να προσφέρω. Μου αρέσει να δίνω”, υποστηρίζει.

Την βοήθησε πολύ ο πνευματικός της αλλά και ο σύντροφός της, Κώστας Μηλιωτάκης. Ο Κώστας μάλιστα ήταν εκείνος που την βοήθησε να έρθει κοντά με τους γονείς της και να μιλήσει μαζί τους μετά από 8 χρόνια που δεν είχαν καμία επικοινωνία.

Ο πατέρας της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αυτό ήταν το μεγάλο της άγχος: “Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να συμβεί κάτι και να μην έχει δει το εγγόνι του. Ήτανε το μαράζι του”. Η Αγγελική λοιπόν έκανε το πρώτο βήμα και τηλεφώνησε εκείνη στο σπίτι της και μίλησε με τον μπαμπά της.

“Μιλήσαμε σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα”, αποκαλύπτει στην τατιάνα. “Τα βάζω όλα στην άκρη και μαζί με τον πατέρα μου και την μητέρα μου κάνουμε μία καινούρια αρχή”, καταλήγει η ίδια και προσθέτει πως ένιωσε όμορφα με όλο αυτό γιατί τους έδωσε χαρά!

Read More

And More