Δ. Καμπούρη στην Τατιάνα: Η κατάθλιψη μετά την γέννηση της κόρης της και τα προβλήματα στη σχέση της!

Μαζί με την Τατιάνα γιόρτασε τα γενέθλιά της η Δέσποινα Καμπούρη καθώς ήταν η σημερινή καλεσμένη του Μίλα. To birthday girl μάλιστα δέχτηκε και μία πολύ όμορφη και γλυκιά έκπληξη λόγω της ημέρας, μία τούρτα!

Η Δέσποινα θα θυμάται αυτή τη μέρα αλλά και οι τηλεθεατές της εκπομπής αφού εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τις δύσκολες μέρες που πέρασε μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η μικρή Ποκαχόντας, όπως αποκαλεί η παρουσιάστρια την κόρη της, έφερε στη ζωή της μεγάλη χαρά αλλά ταυτόχρονα μεγάλες αλλαγές.

Το πρώτο διάστημα, όπως αποκάλυψε, πέρασε κατάθλιψη και δυσκολεύτηκε αρκετά να το διαχειριστεί. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελε να δει κανέναν άλλον παρα μόνο την μικρή Έλενα.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν πέρασε κατάθλιψη αμέσως μετά την γέννηση της κόρης της, Έλενας. “Ήμουν μία εντελώς άλλη γυναίκα, ήταν μια φοβιστική εικόνα. Το έψαξα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και θα περάσει κι έτσι συνήλθα”, εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα.

Και συνεχίζει:”Μου έφταιγαν όλα, ήθελα να βλέπω μόνο το μωρό μου. Είχα το σύνδρομο της καταδίωξης. Αυτό φέρνει ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Καταλάβαμε και οι δύο τι συμβαίνει και γίναμε σύμμαχοι. Ο σύντροφός μου, έβαλε πάρα πολύ νερό στο κρασί του. Πάρα πολύ!”

“Έκανα το λάθος και διάβασα πάρα πολλά βιβλία γύρω από το μωρό και την ψυχολογία του και κανένα για την ψυχολογία της μέλλουσας μητέρας. Την είχα ακούσει την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί. Είναι η πιο ύπουλη μορφή κατάθλιψης. Δεν μπορούσα να την καταλάβω εύκολα. Άρχισα να μην θέλω να βλέπω κανέναν, ούτε καν τον ίδιο μου τον άντρα. Η μαμά μου που με ξέρει όσο κανένας άλλος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έχω πρόβλημα”, παραδέχθηκε.

Κάπως έτσι ήρθε και η ρήξη στην σχέση της με τον βαγγέλη Ταρασιάδη. Ωστόσο, το ζευγάρι κατάφερε να περάσει τις δυσκολίες και πλέον είναι και πάλι μαζί και πολύ ευτυχισμένο! “Μας πήρε πολύ καιρό, μέχρι που ξαναβρήκαμε και ξαναβρίσκουμε σιγά σιγά τις ισορροπίες μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα.

Δες ένα απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More