Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.04.2012 | 17:59

Σ. Κακέτσης στην Τατιάνα: “Μετά τον χωρισμό, έμεινα 14 μήνες σε μία βάρκα”

Σ. Κακέτσης στην Τατιάνα: “Μετά τον χωρισμό, έμεινα 14 μήνες σε μία βάρκα”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Στηβ Κακέτσης ήταν παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα για 26 χρόνια. Όταν χώρισαν προσπάθησε να μαζέψει τα κομμάτια του αλλά δεν ήταν εύκολο.

Η Κατιάνα ήταν μία γυναίκα που έδωσε πολλά από τη ζωή της και που ο ίδιος ίσως να μην εκτίμησε. “Είχα την ευτυχία μέσα στο σπίτι μου και δεν το είχα εκτιμήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Ο Στηβ άνοιξε την καρδιά του στην Τατιάνα και μίλησε για το πως ήταν η ζωή του μετά το χωρισμό. “Όταν ήρθε η ώρα να χωρίσει ήταν το πιο δύσκολο από όλα”, υποστηρίζει ο ίδιος προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που σε κάνει να τρελαίνεσαι είναι ότι στη δουλειά του ακούει καθημερινά τραγούδια χωρισμού.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι αρκετές φορές έμπαινε στον πειρασμό καθώς η δουλειά του είχε να κάνει με πολλές γυναίκες. Παρόλα αυτά την Κατιάνα την λάτρευε και ο χωρισμός του στοίχισε. “Έμεινα 14 μήνες σε μία βάρκα. Όλα ήταν δύσκολα. Και συναισθηματικά”, τονίζει.

Η σχέση του με την πρώην γυναίκα του παρόλα αυτά παραμένει δυνατή και όπως αποκάλυψε, μετά από 12 χρόνια, μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο. Την νοιάζεται και θέλει να είναι καλά, όχι γιατί είναι η μητέρα του παιδιού του αλλά γιατί ανησυχεί για εκείνη. "Η Κατιάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μου", είπε.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10