Η εξομολόγηση της Μπ. Κυδωνάκη στην Τατιάνα 8 μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του γιου της

Για τον αναπάντεχο χαμό του γιου της Γιάννη μίλησε στην Τατιάνα η Μπέλα Κυδωνάκη. Η γνωστή αστρολόγος, λίγους μήνες μετά τον θάνατό του, μοιράζεται τα συναισθήματά της και εξηγεί ότι είχε το προαίσθημα ότι θα του συμβεί κάτι κακό.

Η Μπέλα θεωρούσε το γιο της ξεχωριστό πλάσμα ενώ αποκάλυψε πως πάντα ένιωθε πως το παιδί της θα έφευγε νωρίς. Όταν είχε πάθει το τροχαίο από το οποίο σώθηκε ένιωσε ανακούφιση καθώς πίστευε πως το “απόστημα” είχε σπάσει. Ωστόσο, το κακό ήρθε…

Παρόλα αυτά, όπως αποκαλύπτει η ίδια, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο γιος της έχει πεθάνει και ζει με την ψευδαίσθηση πως κάποια στιγμή θα τον ξαναδεί. Άλλωστε έχει ζητήσει από τον Θεό να της τον ξαναδώσει σε κάποια άλλη ζωή.

Συνέχισε λέγοντας πως ο Γιάννης εμφανίστηκε σε μια ομάδα ανθρώπων για να τους ζήτησει να της μεταφέρουν ένα μήνυμα, να αδειάσει το δωμάτιο του, που εκείνη ακόμα το έχει αφήσει άθικτο. Τέλος, υποστήριξε ότι αυτό που την κάνει να ζει και να προχωράει είναι πως πιστεύει ότι ο Γιάννης ζει και θα ξανασυναντηθούν.

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη:

Read More

And More