Κατερίνα Λέχου: “Μέχρι τα 37 μου έμενα με τους γονείς μου!”

Για την οικογένεια και την μητρότητα, τη μεγάλη επιτυχία της σειράς “Νησί”, τα χρήματα που έχει βγάλει από τις δουλειές της αλλά και για πολλά ακόμα μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η αγαπημένη σου ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και το γνωστό της χιούμορ στην κάμερα του “Μίλα”.

Για την επιτυχία της σειράς “Νησί”
“Ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη δουλειά, με ανθρώπους που πραγματικά έκαναν την υπερβάση του εαυτού τους κάθε λεπτό της ημέρας στα γυρίσματα. Την αγαπώ πάρα πολύ δέθηκα πολύ με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν και οι συνθήκες τέτοιες βρεθήκαμε απομονωμένοι εκτός Αθηνών, δεν ξέρω αν θα μου ξανά τύχει κάτι τέτοιο.”

Για το αν έχει βγάλει πολλά χρήματα από τις δουλειές
“Έχω βγάλει τόσο χρήματα για να μπορέσω στα 37 μου χρόνια να φύγω από το σπίτι μου και να πάρω ένα σπίτι με δάνειο. Να αισθανθώ λίγο ασφαλής ότι μπορώ να πληρώσω αυτό το δάνειο. Το κύριο πρόβλημα ήταν το οικονομικό, έκανα δουλειές όχι για να βγάλω δουλειά αλλά επειδή ήθελα και δεν είχα λέφτα να κάνω ένα άνοιγμα. Το μοναδικό άνοιγμα είναι αυτό το σπίτι με δάνειο για 20 χρόνια” είπε.

Για τον τρόπο ζωής της
“Είμαι εξαιρετικά ολιγαρκής, εδώ και πολλά χρόνια στη διαδικασία της ωρίμανσης μου, έχω αποκτήσει μια άλλη σχέση με τα υλικά αγαθά. Όταν είμαστε πιο μικροί θέλουμε πιο πολλά πράγματα, ξαφνικά όμως ανακαλύπτεις ότι δεν είναι και τόσο σημαντικά. Τα πιο ουσιαστικά πράγματα είναι τζάμπα” δήλωσε.

Για το ότι είναι ανάδοχη μητέρα ενός παιδιού από την Αφρική
“Η σχέση μου αυτή είναι μια σχέση καρδιάς, ξεκίνησε για άλλους λόγους για να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη…Αλλά μετά άρχισα να γίνομαι πιο θερμή, άρχισε αυτό το παιδί να μου στέλνει φωτογραφίες να το βλέπω να ψηλώνει να μεγαλώνει. Και άρχισα να αναρωτιέμαι τι κάνει αυτό το παιδί πως ζεί, πως ζούν αυτοί οι άνθρωποι εκεί…Αυτό το ταξίδι στην Αφρική ήταν για μένα ταξίδι ζωής, οι άνθρωποι εκεί χαμογελάνε με το παραμικρό.”

Για τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη και το γάμο
“Δεν κάνω σχέδια, στο μυαλό μου είναι αυτό που έχω τώρα, να το έχω καλύτερο” αποκάλυψε.

Για τα 6 χρόνια ψυχανάλυση
“Το κίνητρο μου ήταν αν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο από τον εαυτό μου άρα και με τους γύρω μου.”

Για τη σχέση που έχει με τις δουλειές του σπιτιού
“Δεν μου αρέσει καθόλου η μαγειρική πού και πού έχω έμπνευση… Με το σπίτι ασχολούμαι γιατί πρέπει να ασχολούμαι”

Read More

And More