Ε. Μανωλίδου στο Μίλα: Η απάντηση στον Στ. Κραουνάκη και η στήριξή της στον Άδωνι!

Καλεσμένη στο σημερινό Μίλα ήταν η Ευγενία Μανωλίδου. Η αγαπημένη μαέστρος μίλησε ανοιχτά στην Τατιάνα για την επίθεση που δέχτηκε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της από τον Σταμάτη Κραουνάκη (διάβασε εδώ λεπτομέρειες) κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην ΕΡΤ.

“Εφόσον ο κ. Κραουνάκης έτσι αισθάνεται άνετα, ας το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν τιμά την πορεία του αυτή η συγκεκριμένη στιγμή, αλλά εάν εκείνος αισθάνθηκε καλά και του έφυγε ένα βάρος από πάνω του και νομίζει ότι μας έπληξε ή ότι ευχαρίστησε τον κόσμο που τον άκουγε, εντάξει. Γι’ αυτό είναι η δημοκρατία… για να μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, όποτε το θέλει και να μην έχει και συνέπειες”, δήλωσε η ίδια στην Τατιάνα.

“Δεν νομίζω ότι το σκέφτονται σε προσωπικό επίπεδο, το σκέφτονται σε επίπεδο ιδιότητας. Ο πολιτικός και η σύζυγος του πολιτικού. Δεν το σκέφτονται ανθρώπινα. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει προσωπική αιχμή σε όλο αυτό. Ελπίζω δηλαδή. Θέλω να πιστεύω ότι ένας μουσικός του βεληνεκούς του κυρίου Κραουνάκη δεν μπαίνει σε τέτοιες μικρότητες”, συνέχισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως οι επιθέσεις αυτές δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο αλλά αφορούν την ιδιότητα του Άδωνι ως βουλευτή της Ν.Δ. και τώρα υπουργό Υγείας.

Δες τι άλλο μοιράστηκε η Ευγενία με την Τατιάνα!

Read More

And More