Ε. Ελευθερίου στην Τατιάνα: Μιλάει για τα συναισθήματά της λίγο μετά την πρόκρισή της στον τελικό!

Ενθουσιασμός και μεγάλη χαρά νιώθει η Ελευθερία Ελευθερίου αφού κατάφερε να περάσει με το Aphrodisiac στον τελικό της Eurovision. Τα ίδια συναισθήματα όμως έχει και για την επιτυχία της Ήβης Αδάμου.

Η Ελευθερία, λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό, μίλησε στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό του 57ου μουσικού διαγωνισμού.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ένιωσε μεγάλο άγχος όταν ακούγονταν τα ονόματα των άλλων χωρών αλλά τελικά ήρθε η δικαίωση! Η Ελευθερία θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για να πάει καλά η ελληνική αποστολή και σίγουρα θέλει να πάει καλά και η Κύπρος.

Από την βραδιά του ημιτελικού είναι ικανοποιημένη αν και το άγχος ήταν πολύ μεγάλο, όπως δήλωσε η ίδια, που δεν κατάφερε να το απολαύσει. Έχοντας την ασφάλεια της πρόκρισης, ο τελικός θα είναι μια βραδιά που θα ζήσουν τον διαγωνισμό!

Δεν δίστασε ακόμα να απαντήσει και στα όσα ακούγονται για την σχέση της με την Ήβη. Η Ελευθερία υποστήριξε πως τα δύο κορίτσια είναι μια χαρά και πως όλες αυτές τις μέρες στο Μπακού είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More