Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.11.2013 | 19:26

Το δράμα της εστεμμένης και η έκκληση της μητέρας της στο Μίλα

Το δράμα της εστεμμένης και η έκκληση της μητέρας της στο Μίλα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία που παρουσίασε αποκλειστικά στο TLIFE ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο Μις Γιάνγκ στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2012. Η Νάσια Λαμπίρη είναι ένα όμορφο κορίτσι με όνειρα που όμως ζει ένα δράμα. Δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Η μητέρα της διηγείται στην εκπομπή "Μίλα" το δράμα που ζει το παιδί της. Μιλώντας στην Τατιάνα κάνει τη δική της έκκληση στον ιατρικό κόσμο.“Το παιδί ξαφνικά μέσα σε 1,5 μήνα αρρώστησε. Μία νευρολόγος θεώρησε απαραίτητο να γίνει αξονική και βρέθηκε όγκος στο κεφαλάκι του. Το εξετάσανε, το ψάξανε και βρήκανε ότι είναι πολύ επικίνδυνος γιατί είναι κοντά στον οπτικό φλοιό. Μετά από πολύ καιρό μου δώσανε εξιτήριο και το πήρα το παιδί σπίτι, χωρίς να μου πουν οποιονδήποτε κίνδυνο, και ξαφνικά το παιδί μου στην εβδομάδα μέσα, χωρίς να ξέρω εγώ τι είχε πάθει, δεν ήτανε καλά και έπαθε υδροκεφαλία, γέμισε λέει υγρό το κεφαλάκι του από τον όγκο και πίεζε, κι αν δεν το χειρουργούσαν σε μία ώρα θα πέθαινε το παιδί”, περιγράφει η μητέρα της εστεμμένης.

Μετά από χειρουργείο το υγρό απομακρύνθηκε. Η αφαίρεση όγκου όμως είναι μία απόφαση που διστάζει να πάρει η μητέρα της Νάσιας. “Μου δίνουν 15% ότι θα πεθάνει το παιδί στο χειρουργείο. Εγώ δεν μπορώ να το βάλω στο χειρουργείο με 15%. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ τέτοιο πράγμα. Καμιά μάνα δεν θα υπέγραφε”, εξηγεί στο Μίλα.

Και συνεχίζει: “Έχει έναν όγκο που λέγεται Γερμίνωμα, αλλά δεν είναι βέβαιοι, μπορεί να είναι άλλου είδους όγκος και δεν μπορούν να κάνουν ακτινοθεραπεία αν δεν ξέρουν ότι είναι όντως αυτό. Δεν ξέρουν ακόμα αν είναι καλοήθης ή κακοήθης ο όγκος. Εμένα να πάρει ο Θεός, όχι αυτό το κοριτσάκι. Ποιός γιατρός μπορεί να το κάνει καλά; Αυτό θέλω”

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10