Κ. Μπογδάνος στο Μίλα: Πρόσωπο των αντιθέσεων με αξιόλογες σπουδές και αγάπη για τη μουσική και την ποίηση

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα είχε σήμερα στην εκπομπή η Τατιάνα. Καλεσμένος του Μίλα ήταν Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι ένα πρόσωπο των αντιθέσεων, με αξιόλογες σπουδές και αγάπη για τη μουσική και την ποίηση.

/

“Ο αδερφός μου λέει ότι είμαι ένα καταπιεσμένο ταλέντο από το χώρο της τέχνης”, δήλωσε στην Τατιάνα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού του που είναι σκηνοθέτης. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για την οικογένειά του και την κριτική που έχει δεχθεί. “Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για την ποιητική μου συλλογή”, σχολίασε ενώ αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από την Τατιάνα για την πρόσφατη “κόντρα” του με τον Νότη Σφακιανάκη αλλά και την συνέντευξη που είχε κάνει στο παρελθόν από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. “Η συνέντευξη που πήρα στον Μιχαλολιάκο ήταν πολύ κακή”, εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Δες όσα είπε στην Τατιάνα!

Read More

And More