Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.02.2014 | 20:42

Συγκινητική ιστορία στο Μίλα: “Έπασχα από λευχαιμία. Η μητέρα μου, μου χάρισε ζωή για δεύτερη φορά”

Συγκινητική ιστορία στο Μίλα: “Έπασχα από λευχαιμία. Η μητέρα μου, μου χάρισε ζωή για δεύτερη φορά”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η 20χρονη Ραφαέλα δίνει με την ιστορία της ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας. Έπασχε από λευχαιμία. Η μητέρα της έγινε δότρια μυελού των οστών και της χάρισε μια δεύτερη ζωή! Η μαμά της μικρής, Τζούλι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αφού με την κίνησή της αυτή κατάφερε να σώσει την μοναχοκόρη της. Με την σειρά της ζητά να γίνουν όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών για να χαρίσουν χαμόγελα και ελπίδα!

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2009. Η Ραφαέλα ήταν τότε 15 ετών. Έκανε εξετάσεις καθώς είχε μετά από συμπτώματα γρίπης αλλά και έντονες ζαλάδες. Η διάγνωση δεν άργησε να έρθει. Έπασχε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

“Όταν ήρθε ο γιατρός και μου ανακοίνωσε πως πάσχω από την συγκεκριμένη ασθένεια εγώ του απάντησα χαμογελώντας πως το ξέρω! Εκείνος παραξενεύθηκε και με ρώτησε πως το ξέρεις αφού δεν στο έχει πει κανείς;”, περιγράφει η Ραφαέλα η οποία ένιωθε τότε ότι κάτι σοβαρό της συμβαίνει.

Περίμεναν με αγωνία να βρεθεί συμβατός δότης και τότε ήταν που η μητέρα της πήρε την μεγάλη απόφαση. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ. “Όλοι οι γιατροί ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Με έκαναν να νιώσω πως εκεί ήταν το δεύτερο σπίτι μου”, είπε η Ραφαέλα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10