Η εντυπωσιακή σύζυγός του Σαουδάραβα κροίσου που θα κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα!

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ Μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις επενδύσεις που σκέφτονται να κάνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα. Στην συνάντησή τους ήταν παρούσα και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Είναι ταυτόχρονα πρόεδρος της Kingdom Holding Company ενώ η περιουσία του ξεπερνά τα 30 δις δολάρια και μάλιστα ο ίδιος στο παρελθόν είχε μηνύσει το περιοδικό Forbes γιατί είχε γράψει ότι φτάνει μόνο τα 20 δις.

Δεν είναι όμως μόνο τα λεφτά του που κάνουν τον μπιν Ταλάλ να αποτελεί επίκεντρο των media αλλά και η εντυπωσιακή και εκκεντρική σύζυγός του. Πρώην παρουσιάστρια και καλλονή, όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες που συγκέντρωσε το Μίλα.

Η 30χρονη πριγκίπισσα Αμίρα Αλ Ταγουίλ έχει πτυχίο Λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο του Βασιλιά Σαούντ και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ. Πέρα όμως από τις ακαδημαϊκές της διακρίσεις πρόκειται για μία γυναίκα με έντονη δράση.

Έχει δώσει τη δική της μάχη από τη θέση που έχει για να μη δίνουν οι χωρισμένες γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας την κηδεμονία των θυγατέρων τους στους πρώην συζύγους τους. Ακόμα, έχει αγωνιστεί για να μπορούν οι γυναίκες δικηγόροι να υπερασπίζονται κατηγορούμενους στα δικαστήρια.

Δες το προφίλ της συζύγου του Σαουδάραβα!

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More