Η Τάμτα μιλάει για όλα στην Τατιάνα! Βίντεο

Η Τάμτα ήταν η σημερινή καλεσμένη του Μίλα! Με sexy look και το ιδιαίτερο στιλ που πάντα επιλέγει μίλησε για όλα στην Τατιάνα.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στο X-factor της Γεωργίας και την απόφασή της να πάρει μέρος τώρα ενώ της έχουν γίνει και στο παρελθόν προτάσεις. Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρούμενη και τόνισε πως εισέπραξε πολύ αγάπη από το κοινό. “μετά την εμφάνισή του με τα ράστα μου λένε ότι η μισή Γεωργία έχει κάνει ράστα τα μαλλιά”, είπε χαρακτηριστικά.


Λίγο πριν βγει στην εκπομπή

Η Τάμτα εκμυστηρεύτηκε ότι η κόρη της και η μαμά της πηγαίνει κάθε χρόνο στη γεωργία ενώ εκείνη δεν καταφέρνε να ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Στα ταξίδια που κάνει λόγω του show δεν έχει πάρει μαζί της καμία από της δύο και άλλωστε η μικρή δίνει πανελλήνιες και χρειάζεται να παραμείνει συγκεντρωμένη σε αυτό. “Δεν ξέρει ακόμα τι θέλει”, υποστηρίζει η τραγουδίστρια στην Τατιάνα συμπληρώνοντας πως εκείνη θα την στηρίξει σε ότι και να αποφασίσει.


Η σέξι εμφάνισή της στο Μίλα

Ακόμα, αναφέρθηκε και στο ότι δεν έχει κάποιον άντρα δίπλα της. “Αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει καθόλου να έχω έναν σύντροφο”, υποστηρίζει η τραγουδίστρια. Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ενός γάμου ή ενός ακόμα παιδιού αλλά σε αυτή τη στιγμή δεν θέλει κάτι τέτοιο στη ζωή της.

Δες όσα είπε η Τάμτα στην Τατιάνα!

H ομάδα της εκπομπής της ετοίμασε κι ένα όμορφο βίντεο στο είδαμε την συνομιλία της με τον Simon Cowell, κριτή του αμερικάνικου X-Factor.

Στη συνέχεια η Τάμτα έπαιξε με την Τατιάνα και τους θεατές που ήταν στο πλατό ένα παιχνίδι ερωτήσεων.

Read More

And More