Οι Boys and Noise προκάλεσαν πανικό στο πλατό του Μίλα! Βίντεο

Ήταν αναμφισβήτητα από τα πρόσωπο που ξεχώρισαν στα φετινά Mad Video Music Awards. Οι Boys and Noise απέσπασαν δύο σημαντικά βραβεία ενώ τραγούδησαν στο stage του Σ.Ε.Φ. με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Boys and Noise: Η έκπληξη των φετινών Mad Video Music Awards!
Παρόλο ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Δημήτρης είναι λίγο καιρό στην μουσική σκηνή έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα πολύ μεγάλο φαν κλαμπ. Νεαρά κορίτσια που τους ακολουθούν στα social media και τους αποθεώνουν στα live τους, που τσιρίζουν όταν τους συναντάνε από κοντά και μερικές φορές βάζουν ακόμα και τα κλάματα.
Κι αν με θεωρείς υπερβολική δες το απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή της Τατιάνας όπου ήταν καλεσμένοι. Με το που μπήκαν στο στούντιο τα αγόρια επικράτησε πανικός!


Το styling των αγοριών επιμελήθηκαν και αυτή τη φορά οι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης

Ο ίδιος πανικός που γίνεται και στις εμφανίσεις τους στο φαντασμαγορικό show The Ace Of Hearts Tour όπου συνυπάρχουν στην ίδια σκηνή με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά.

Πρόκειται για το νέο boy band που έχει γίνει talk of the town και έχει μία συνεχόμενα ανοδική πορεία έχοντας φυσικά και την απόλυτη στήριξη της εταιρείας τους, της Panik records.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More