Η Κατερίνα Παναγοπούλου στην Τατιάνα για την απαγωγή του συζύγου της

Η σύζυγός του του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερινά μίλησε στην Τατιάνα για τον εφιάλτη που έζησε με την υπόθεση απαγωγής που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2009 αλλά και για τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από την περιπέτεια του άντρα της μέσα από το νέο της βιβλίο.

“Ήταν ένας λάθος στόχος ο σύζυγός μου από επαγγελματίες οι οποίοι δεν είχαν συναίσθημα. Η θλίψη εμένα και του συζύγου μου είναι πολύ μεγάλη όταν βλέπουμε ότι οι συνθήκες στη σύγχρονη κοινωνία οδηγούν νέα παιδιά να στερούνται το αγαθό της ελευθερίας για το χρήμα. Για το χρήμα που δεν θα διευκολύνει σε τίποτα τη ζωή τους εκτός κι αν οι ίδιοι με τη λίγη επαφή που είχαν με το σύζυγό μου, πήραν ένα μάθημα ηθικό και μπορέσουν να βοηθήσουν ανθρώπους γύρω τους”, υποστήριξε στο Μίλα η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Και συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι ο άντρας μου παραδειγματίζει ακόμη και ανθρώπους με παραβατική συμπεριφορά. Για μας είναι ένα θέμα που έχει τελειώσει και που έχει κάνει τον κύκλο του. Πλέον είμαστε πιο σκεπτικοί, ενεργοί και προσπαθούμε με κάθε μας κύτταρο για μια καλύτερη Ελλάδα”.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More