Η εξομολόγηση του γιου της Πόλυς Πάνου στην Τατιάνα, λίγες μέρες μετά το θάνατό της!

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Πόλυς Πάνου, που προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, ο πολυαγαπημένος της γιος ανοίγει την καρδιά του στην Τατιάνα. Ο υιοθετημένος γιος της τραγουδίστριας, Βαγγέλης μίλησε για την μητέρα που εκείνος γνώρισε και όχι για την σπουδαία λαϊκή φωνή του ελληνικού τραγουδιού που αγαπήσαμε όλοι.

Η Πόλυ Πάνου είχε μία απίστευτη λατρεία για εκείνον, μια “αρρωστημένη αγάπη”, όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος και ήταν πάντα δίπλα του. “Η μάνα μου με αγαπούσε τόσο πολύ που ακόμα και με τον αέρα που με ακουμπούσε νευρίαζε. Δε μου χάλασε ποτέ χατίρι. Σε μένα αφιέρωσε όλη της τη ζωή. Εγώ και το τραγούδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε, εκείνος ήταν η αιτία που η μητέρα του απείχε τα τελευταία 12 περίπου χρόνια από το τραγούδι. “Ήθελε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί μου και έτσι αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα ακόμα και το τραγούδι. Τη μεγάλη της αγάπη. Τη ζωή της”.

Για εκείνον είναι ακόμα εκεί και του κρατάει το χέρι, δεν έχει φύγει, τον ρωτάει αν κρυώνει και αν έχει φάει. Αυτές ήταν άλλωστε πάντα οι έννοιες της. Ότι κι αν έκανε αυτό που την απασχολούσε ήταν ο μονάκριβος γιος της και ας μην ήταν βιολογικό της παιδί!

“Στα χέρια της με πήρε έξι μηνών, επισήμως με υιοθέτησε όταν ήμουν σχεδόν 1,5 ετών. Με γέννησε η κόρη της αδελφής της, η Μαρία. Εκείνη είχε άλλο ένα παιδί, το Σάκη με το οποίο έχω δεκατρία χρόνια διαφορά. Η απόφασή της να με δώσει ήταν επειδή ήξερε πως με την Πόλυ θα περνούσα καλά και θα μου έδινε τη ζωή της. Αφορμή για την υιοθεσία στάθηκαν ο νονός και η γιαγιά μου”, εξηγεί ο 31χρονος Βαγγέλης για την υιοθεσία του.

Η Πόλυ Πάνου είχε κάνει δυο γάμους και είχε τέσσερις αποβολές. Η αγάπη της για τα παιδιά ήταν αυτή που την οδήγησε στην απόφαση να μεγαλώσει τον γιο της ανιψιάς της σαν δικό της. Πώς εκείνος έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος;

Την αλήθεια την έμαθε στα 12 του χρόνια. Την ρώτησε ο ίδιος τι συμβαίνει. “Η Πόλυ πάγωσε, έβαλε τα κλάματα, σταμάτησε το αυτοκίνητο – γιατί οδηγούσε εκείνη τη στιγμή – και μου είπε όλη την αλήθεια. Έπαθα σοκ αλλά εκείνη έπαθε μεγαλύτερο γι’ αυτό την κοίταξα στα μάτια και της είπα “Δεν με νοιάζει ποια με έχει γεννήσει, δε με νοιάζει τίποτα. Εσύ είσαι τα πάνα για μένα. Εσύ είσαι η μάνα μου κι αυτό δεν αλλάζει””, εξομολογήθηκε στην Τατιάνα ο Βαγγέλης.

Δες την εξομολόγηση του Βαγγέλη στην Τατιάνα!

Read More

And More