Η σύζυγος του Β. Παπαγεωργόπουλου στην Τατιάνα: “Του είπα να προσέχει και την καρδιά και το μυαλό του”

Η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος χθες καταδικάστηκε σε ισόβια για υπεξαίρεση-μαμούθ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, μίλησε στην Τατιάνα τονίζοντας ότι ο πρώην δήμαρχος είναι αθώος. Η ίδια εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν, μετά από 40 χρόνια, να μείνει μόνη της στο σπίτι και να χρειαστεί να κοιμηθεί μόνη της.

“Δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Είχαμε παγώσει. Νομίζω ότι ούτε το μυαλό μας δεν δούλευε. Ο κινήσεις μου ήταν μηχανικές. Ούτε να σκεφτώ δεν μπορούσα και έμπαινα από το ένα δωμάτιο στο άλλο στο άλλο και έλεγα “τι ήρθα να πάρω;”. Ετοίμαζα τα πράγματα που θα πήγαινα για τον Βασίλη στη φυλακή και κυκλοφορούσα μέσα στο δωμάτιο και ξεχνούσα από το ένα στο άλλο τι ήθελα να πάρω. Αυτή ήταν η μέρα μου η χθεσινή”, περιγράφει η σύζυγος του πρώην δημάρχου.

Στη συνέχεια εξηγεί πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο κρεβάτι τους, μόνη και έμεινε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Τα πρώτα τους λόγια χθες ήταν κοινότυπα και πρακτικά πράγματα που έπρεπε να διευθετηθούν άμεσα. “Το μόνο που του είπα ήταν να κάνει κουράγιο και να προσέχει και το μυαλό του και την καρδιά του”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δες τι δήλωσε στο Μίλα!

Read More

And More