Μ. Παπαγιάννης στο Μίλα: “Από τις πρώτες μέρες της σχέσης μας μαγείρευα στην Αγγελική”

Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι από τους άντρες που τους αρέσει να μαγειρεύουν και να φροντίζει την γυναίκα του. Η σύζυγός του άλλωστε, Αγγελική Δαλιάννη του χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής του, την κόρη τους.

Ο ηθοποιός, καλεσμένος σήμερα στο Μίλα, υποστήριξε πως πρέπει να μαγειρεύουν και οι γυναίκες ειδικά αν θέλουν να κατακτήσουν τον σύντροφό τους. “Νιώθω ότι κάπως οι καινούριες κοπέλες έχουν χάσει λίγο αποστασιοποιηθεί από αυτό το κομμάτι και δίνουν βάση σε άλλα θέματα. Νομίζω ότι είναι λάθος! Είναι πολύ ωραίο να γυρίσεις σπίτι και να βρεις ένα ωραίο φαγητό, καλομαγειρεμένο με αγάπη”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάνος.

Ο ίδιος συνδέει την γυναίκα στην κουζίνα με το συναίσθημα και τονίζει πως είναι και αφροδισιακό να βλέπεις την γυναίκα στην κουζίνα με την ποδιά! Η Αγγελική μαγειρεύει και μάλιστα πολύ καλά. “Είμαι πολύ υπερήφανος και πολύ τυχερός”, δηλώνει.

Παρόλο που και οι δύο δουλεύουν πολλές ώρες, ο ηθοποιός πιστεύει πως άμα θέλει κανείς προλαβαίνει να περιποιηθεί τον αγαπημένο του. “Από τις πρώτες μας συναντήσεις ήταν σε δείπνο στο σπίτι μου”, αποκαλύπτει ο Μάνος για την γυναίκα του.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More