Συγκλονιστική μαρτυρία στην Τατιάνα:” Έσκασε η σιλικόνη στο στήθος της κόρης μου”

Η κυρία Δέσποινα, μητέρα της 23χρονης Ουρανίας, είναι μια γυναίκα που παλεύει να βοηθήσει την κόρη της μετά την αποτυχημένη πλαστική στήθους στην οποία υπεβλήθη.

“Γεννήθηκε με μία ατροφία στο στήθος αλλά και τα δύο είχαν πρόβλημα”, εξηγεί η μητέρα. Αυτό της δημιούργησε τεράστιο ψυχολογικό πρόβλημα και κλείστηκε στον εαυτό της. Αισθανόταν ότι δεν είναι κανονική γυναίκα. “Ντρεπόταν να την δει κάποιος άλλος με αυτό το στήθος”, συνεχίζει η κυρία Δέσποινα.

Για να βοηθήσει την κόρη της, βρήκε τα χρήματα και την βοήθησε να κάνει μια αυξητική στήθους. Όταν άκουσε στις ειδήσεις το σάλο με τα ενθέμετα, πράγμα που αναστάτωσε πολλές γυναίκες, επικοινώνησε με τον γιατρό της ο οποίος την καθησύχασε.

Ένα σπυράκι που διέκρινε στο στήθος του παιδιού της την έκανε να αναζητήσει το πιστοποιητικό σιλικόνης που είναι υποχρεωμένος να δώσει ο πλαστικός μετά από μια τέτοια επέμβαση. Πήγε την Ουρανία για μια μαγνητική που θα έδειχνε αν τα ενθέματα έχουν υποστεί κάποια φθορά. Η 23χρονη έκανε υπέρηχο κατά τον οποίο είδαν ότι είχε σκάσει η σιλικόνη.

Η κοπέλα έχει υποστεί μεγάλο σοκ, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά καθώς έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Η μητέρα της βρίσκεται σε απόγνωση αφού για να αποκατασταθεί το πρόβλημα πρέπει να γίνουν άμεσα δύο ακόμα επεμβάσεις και οι οποίες κοστίζουν 12.000 ευρώ.

Δες την μαρτυρία της μάνας στο Μίλα:

Read More

And More