Σίσσυ Χρηστίδου στην Τατιάνα: Η αποχή από την τηλεόραση, η οικογένεια και το νέο επαγγελματικό βήμα!

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή της Τατιάνας ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου. Η όμορφη μανούλα εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα μικρές στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και για τη νέα της ασχολία που της έχει πάρει τα μυαλά!

Η Σίσσυ περιέγραψε την φάση που περνάει ο μεγάλος της γιος Φίλιππος στην οποία θέλει να γίνει ντετέκτιβ. Ακόμα, αποκάλυψε ότι ο μικρός ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει αδερφάκι και μάλιστα η αρχική του πρόθεση ήταν να κάνει η μαμά του 7 παιδιά! Η συνύπαρξή τους στο σπίτι με τον Μιχαήλ είναι πάρα πολύ αρμονική και πλέον λειτουργεί καλύτερα.


Με την καλή της φίλη και make up artist, Ρούλα Σταματοπούλου λίγο πριν φτάσουν στο Star

Ανάμεσα σε άλλα, η Σίσσυ μίλησε και για την ”μυστική” βάφτιση του δεύτερου γιου της που έγινε στην Καρδίτσα με νονό τον καλό της φίλο Παύλο Σταματόπουλο. Εξήγησε ότι επέλεξαν το συγκεκριμένο μέρος στην Καρδίτσα γιατί είναι το χωριό της μαμάς του συζύγου της και frontman των Onirama και η γραφική εκκλησία που έγινε το μυστήριο ήταν ένα μέρος που είχε ερωτευτεί σε ένα από τα ταξίδια τους εκεί.

Όσον αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση, υποστήριξε πως σε αυτή τη φάση ο χρόνος της είναι πολύ πιεσμένος και δεν θα μπορούσε να το κάνει παρόλο που της λείπει.

Τέλος, η Σίσσυ έφερε μαζί της στο στούντιο και τα μικρά μοντέλα της για να παρουσιάσει κομμάτια από την συλλογή ρούχων που σχεδιάζει! Φυσικά, στο πλατό του Μίλα επικράτησε ένας μικρός χαμός…


Αγκαλιά με την μικρή Ναταλία

Read More

And More