Κατερίνα Στανίση: απαντά στο “Μίλα” για τις επικρίσεις που δέχτηκε για τη διαφήμιση!

Για τη συμμετοχή της στη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών και έχει προκαλέσει πανικό μίλησε η Κατερίνα Στανίση στην Τατιάνα και το “Μίλα” και αποκάλυψε πως η αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια που όλοι πλέον αποκαλούν “νονά” εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα και αφού πήρε δώρο από την Τατιάνα μια λαμπάδα για την Ανάσταση μίλησε για όλους και για όλα.

Η Κατερίνα Στανίση ανέφερε πως μετά τη συμμετοχή της στη διαφήμιση δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο και όλοι στο δρόμο την φωνάζουν “νονά”.
Ιδιαίτερα συγκινημένη μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε πως όποτε έχει τη δυνατότητα προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. “Εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, αλλά η νονά όλου του χρόνου… Όσο θα ζω, όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Χρήματα θα είναι; Που αυτόν τον καιρό δεν μας περισσεύουν βέβαια… Από αυτά που μπορώ… Τρόφιμα θα είναι σε ιδρύματα;”, ανέφερε.
Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί σημείωσε: “Δεν έχω ακούσει και τόσο αρνητικά πράγματα, αλλά ποιος τολμάει να μου τα πει εμένα; Η Ελλάδα πώς είναι βρε παιδιά; Δεν είναι η Ελλάδα αυτή; Ο καθένας ότι θέλει λέει. Η Ελλάδα δεν είναι το Ντουμπάι. Εγώ μεγάλωσα σε λαϊκογειτονιά, με το Πάσχα στην αυλή. Το σπιτάκι το εξωχικό, λιακάδα, ο άνθρωπος με το φανελάκι που ψήνει το αρνί… Η νονά έτυχε να είναι η Στανίση και πάει με την τουαλέτα. Τι έπρεπε να κάνω; Να πάω με την ποδιά για να δείξω πόσο απλή είμαι;”
Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More