Η εξομολόγηση του Στέργιου στην Τατιάνα: “Ήμουν καθαρός 9 χρόνια και έκανα χρήση ναρκωτικών μόλις γεννήθηκε το παιδί μου”.

Το δικό τους μήνυμα για τη δύσκολη μάχη ενάντια στα ναρκωτικά έδωσαν ο Στέργιος και η σύζυγός και μητέρα του παιδιού του στην Τατιάνα και το Μίλα. Το ζευγάρι που απέκτησε ένα μωράκι μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν ο Στέργιος έπεσε ξανά στα ναρκωτικά μετά από 9 χρόνια.
Ο πατέρας του παιδιού είχε δώσει σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά και είχε μείνει καθαρός για 9 χρόνια. Δυστυχώς, όμως, την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί του εκείνος έκανε και πάλι χρήση ναρκωτικών.
“Έδωσα μάχη με τα ναρκωτικά. Ήμουν καθαρός για 9 χρόνια. Την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί μου έκανα χρήση”, δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η στάση της γυναίκας του ήταν αυτή που τον βοήθησε τελικά και τον έκανε να βγει νικητής από αυτήν τη μάχη.
Το ζευγάρι είχε συναντηθεί σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, όταν ο Στέργιος ήταν μέρος της ομάδας, ενώ ο γυναίκα του είχε πάει εκεί τον αδελφό της που αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έκαναν οικογένεια και τελικά η βοήθεια της αγαπημένης του τον έκανε να βγει δυνατός και να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών.
Δες το video:

Read More

And More