Τάμτα: Όσα αποκάλυψε στην Τατιάνα και το νέο της video clip σε πρώτη μετάδοση!

Έχει καταφέρει να ανακηρυχθεί fashion icon! Το στιλ της είναι μοναδικό και κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο ασυζήτητης. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το δείχνει όχι μόνο στη δουλειά της αλλά και στην καθημερινή της ζωή. Φυσικά, μιλάμε για την Τάμτα! Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και έκλεψε τις εντυπώσεις με το styling της, το οποίο επιμελήθηκε για μία ακόμη φορά η δική μας Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Εξήγησε στη συνέχεια στην Τατιάνα πόσο σημαντικό κομμάτι παίζει η μόδα στη ζωή της και ότι λόγω της δουλειάς της θέλει να είναι συνεχώς ενημερωμένη. Εκτός όμως από τα ρούχα και τα παπούτσια, η συζήτησή τους επεκτάθηκε και σε άλλα καθαρά γυναικεία θέματα όπως είναι η μαγειρική, η φιλία της με τη Στεφανία Ρίζου και η σχέση της με την κόρη της. Δεν θα μπορούσαν, λίγες μόλις ημέρες μετά την μοναδική εμφάνισή της στο Madwalk, να μην μιλήσουν και για τα επαγγελματικά βήματα της τραγουδίστριας.

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/22-04/tamta2.jpg

Ευχάριστη έκπληξη για την Τάμτα ήταν η εμφάνιση δύο πολύ μικρών θαυμαστριών της που τραγούδησαν και χόρεψαν με πολύ νάζι το κομμάτι “Έλα στο ρυθμό μαζί μου”.

Την ίδια ώρα, μόλις κυκλοφόρησε το video clip για τη νέα επιτυχία με τίτλο “Πάρε Με”, σε μουσική και στίχους του Μιχάλη Κουϊνέλη από τους Stavento. Το είδαμε σε πρώτη μετάδοση αποκλειστικά από το “Μίλα” και θα το ξαναδείς και στο παρακάτω βίντεο! Την σκηνοθεσία υπογράφει ο John Mitropoulos ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Courtney Parker.

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/22-04/tamta.jpg

Η Τάμτα άκρως εντυπωσιακή και σέξι φορά δημιουργίες των Δημήτρη Πέτρου, Μαλίγια και Απόστολου Μητρόπουλου καθώς και περούκες, μία εκ των οποίων «υπογράφει» ο σχεδιαστής που έφτιαχνε περούκες για την Cher.

Δες το νέο video clip της Τάμτα σε πρώτη μετάδοση!

Πώς σου φάνηκε;

Read More

And More