Η εξομολόγηση της Μαρίας στην Τατιάνα: “Ήμουν 105 κιλά και τώρα ζυγίζω 50!”

Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μεγάλη απώλεια βάρους που κατάφερε να επιτύχει μετά από πολύ προσπάθεια και επιμονή, μίλησε η Μαρία στην Τατιάνα Στεφανίδου. Αν και είχε φθάσει να ζυγίζει 105 κιλά, η Μαρία κατάφερε να χάσει βάρος και σήμερα είναι μόλις 50 κιλά.
Σε ηλικία 18 ετών, όπως αποκάλυψε στο “Μίλα” έπαθε βουλιμία, έτρωγε συνέχεια και έφτασε στα… 105 κιλά! Αν και ήταν άνθρωπος που αγαπούσε τον αθλητισμό, δεν κατάφερε να αντισταθεί και πήρε πολύ βάρος.
Εξαιτίας της δουλειάς της, όμως, καθώς είναι κομμώτρια, έπρεπε να αδυνατίσει, γιατί δεν αισθανόταν άνετα με τις πελάτισσες της.
Ξεκίνησε μόνη της διάφορες σκληρές δίαιτες και γυμναστική και έχασε τα πρώτα κιλά. Μετά όμως ο οργανισμός της σταμάτησε να χάνει και χρειάστηκε να ακολουθήσει ακόμα πιο σκληρή δίαιτα. Κάποια στιγμή κατάφερε με προσπάθεια να φράσει στα 65 κιλά, αλλά έμεινε έγκυος και ξαναπήρε 30!
Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και μετά την γέννα του παιδιού της και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, κατάφερε να ξαναχάσει τα κιλά και σήμερα έφθασε να ζυγίζει 50 κιλά και να νιώθει και πάλι όμορφη.
Δες την εξομολόγησή της στο Μίλα:

Read More

And More