M. Toυμασάτου στο Μίλα: Συγκινήθηκα όταν ο Αλέξανδρος είπε ότι μετά το μωρό με αγαπάει περισσότερο!

Για τη ζωή της μετά την γέννηση της κόρης της, τον σύζυγο της Αλέξανδρο Σταύρου και το αν της λείπει η δουλειά μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου στο Μίλα.
Η Μαριάννα μιλώντας για τον σύζυγο της ανέφερε: “Τον θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σπάνιο πλάσμα… Ξεχωρίζω σε εκείνον το τρόπο που ξέρει να αγαπάει, τον τρόπο που δεν φοβάται να αγαπάει, να φροντίζει τους ανθρώπους γύρω του και να είναι πάντα παρών με όποιο τρόπο χρειάζεται” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πριν ένα χρόνο η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την γέννηση της κορούλα τους. Η Μαριάννα αποκάλυψε σε ποιόν από τους δύο μοιάζει: ” Όταν γεννήθηκε ήταν ίδια ο μπαμπάς της, εγώ ούτε φιλική συμμετοχή τώρα που μεγαλώνει πότε πότε κάτι γίνεται και με εμένα.”
Ωστόσο όπως εξομολογήθηκε η ίδια ο ερχομός της μικρής την άλλαξε: “Άλλαξα, αν και δεν νομίζω ότι αλλάζει ο χαρακτήρας απλά λίγο συμμαζεύεσαι δεν νομίζω ότι γίνονται μεγάλες αλλαγές στον πυρήνα του χαρακτήρα. Αλλάζει η καθημερινότητα σου.” Παράλληλα δήλωσε ότι προσπαθεί να μην είναι προστατευτική μητέρα γιατί το πάρα πολύ δεν είναι σε τίποτα καλό.
Η Μαριάννα αναφέρθηκε στην δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξανδρος Σταύρου ότι τώρα που είναι μητέρα την αγαπάει και την λατρεύει πιο πολύ από πριν και η ίδια ανέφερε ότι σαν δήλωση την ξάφνιασε: “Με ξάφνιασε σαν δήλωση, σαν πληροφορία την ήξερα… Όταν ζεις σε μια όμορφη οικογένεια ανακαλύπτεις ότι μπορείς να αγαπήσεις πιο πολύ από ότι νόμιζες και αυτό είναι ευχάριστο συναίσθημα” είπε.
Επίσης η ίδια ανέφερε ότι δεν πρόσεχε ποτέ τον εαυτό της και δεν έδινε σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση: “Δεν τον προσέχω τον εαυτό μου, δεν κοιμάμαι καλά, δεν βάζω κρέμες εύκολα κάνω δουλειές χωρίς γάντια. Ο άντρας μου φωνάζει ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου και κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Μαλλιά, νύχια τα προσέχω αλλά από εκεί και έπειτα δεν είμαι πολύ της μόδας δεν τα ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας… Είμαι πολύ απλός άνθρωπος σε αυτά. “
Τέλος η Μαριάννα αποκάλυψε ότι είναι στιγμές που της λείπει η δουλειά της: ” Μου λείπει, αλλά έχω κουραστεί έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια χωρίς ρεπό και δεν προλάβαινα να ανασάνω. Τώρα βλέποντας την κόρη μου και ζώντας με την οικογένεια μου απολαμβάνω τις στιγμές και δεν μου λείπει τόσο συχνά όσο πίστευα ότι θα μου λείπει”.

Read More

And More