Ζήνα Κουτσελίνη στην Τατιάνα: “Ο πατέρας και ο αδερφός μου ήταν αλκοολικοί. “Έφυγαν” από το ίδιο πάθος”

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή Μία ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και έχει άποψη για όλους. Και την εκφράζει με απόλυτη ειλικρίνεια. Σχολιάζει τα τηλεοπτιά δρώμενα και μιλά για τις δικές της χρυσές επιτυχίες. Εξομολογήθηκε όμως και πράγματα για την προσωπική της ζωή, για τις εξωσωματικές που έκανε, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το δράμα που έζησε με τον αδερφό και τον πατέρα της οι οποίοι πέθαναν από το ίδιο πάθος.

“Μετά από 9 εξωσωματικές έκανα το παιδί μου με φυσιολογικό τρόπο”, εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα και περιγράφει την περιπέτεια που πέρασε μέχρι να φέρει στον κόσμο την κόρη της. Ο αγώνας της κράτησε πολλά χρόνια αλλά τελικά κατάφερε να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό της και να βιώσει την ευτυχία της μητρότητας.

Στο παρελθόν είχε περάσει κι άλλες δύσκολες στιγμές. “Ο πατέρας και ο αδερφός μου ήταν αλκοολικοί. “Έφυγαν” από το ίδιο πάθος”, εξομολογείται η Ζήνα.

“Δεν είχα μια εύκολη ζωή γι’ αυτό ενοχλούμαι όταν βλέπω ανθρώπους να μην έχουν όρεξη για δουλειά”, συνεχίζει μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

“Στα 14 μου χρόνια έμοιαζα σαν να είμαι 7 ετών. Ο ψυχίατρος ανακάλυψε ότι δεν μεγαλώνω”, αποκαλύπτει. Κάπως έτσι η μητέρα της,για να την σώσει από το “τοξικό” περιβάλλον την έδιωξε από το σπίτι και βρέθηκε στα 14 να μένει μόνη της.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία και την αποχώρησή της από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και πολλούς ακόμα παρουσιαστές. Από την κριτική της δεν γλίτωσε ούτε η Τατιάνα για την οποία σχολίασε σε ποια εκπομπή θα ήθελε να την δει.

Read More

And More