Δέσποινα Βανδή: Η σέξι εμφάνιση και η ερμηνεία της στο φινάλε του Madwalk 2016

Μια ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα αντίστοιχο φινάλε. Η παρουσιάστρια του Madwalk 2016, Δέσποινα Βανδή φρόντισε να κλείσει το show με έναν δικό της τρόπο. Ερμήνευσε μια διασκευή που ετοίμασε η γνωστή dj και μουσική παραγωγός, Xenia Ghali και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η Δέσποινα, παρά την άτυχη στιγμή στην αρχή του show, κέρδισε τις πιο θετικές κριτικές για τον τρόπο που παρουσίασε τα acts αλλά και την άνεσή της επάνω στο stage. Έχοντας αναλάβει ξανά το ρόλο της παρουσίασης ήξερε πώς να χειριστεί τις “δύσκολες” στιγμές.

Άλλωστε είχε την απόλυτη στήριξη από όλους τους συνεργάτες της και φυσικά από την κολλητή της φίλη, Γωγώ Μαστροκώστα που καθόταν πολύ κοντά της και δεν σταμάτησε να την ενθαρρύνει. Η ίδια τους ευχαρίστησε μέσα από το instagram της.


ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στο show

Από τις πολύ όμορφες στιγμές της Δέσποινας στη βραδιά ήταν όταν παρουσίασε τη δική της συλλογή με ρούχα την οποία έντυσε μουσικά το φετινό φαβορί της Eurovision, Sergey Lazarev με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία. Η ίδια προλόγησε αυτό το act λέγοντας: “Έφτασε η αμήχανη στιγμή που θα πρέπει να παρουσιάσω εμένα”.

Η κορύφωση όμως της βραδιάς ήταν το φινάλε με την Δέσποινα να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο απ’ όλα, να ξεσηκώνει τον κόσμο με την ερμηνεία της!


Με ένα κοντό φόρεμα η Δέσποινα έκοψε την ανάσα

Δες βίντεο από το εντυπωσιακό φινάλε!

Read More

And More