Γιώργος Σαμπάνης – Έλενα Παπαγγελή: Νέα βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Μπορεί να χώρισε πρόσφατα από την Άννα Πρέλεβιτς αλλά έχει βρει ήδη τον έρωτα στο πλευρό μιας μελαχρινής καλλονής. Την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν στην πρεμιέρα της Ακτής Πειραιώς και όλοι συζητούσαν για την εντυπωσιακή κοπέλα που είχε στο πλευρό του. Όπως διάβασες πρώτα στο TLIFE, πρόκειται για την Έλενα Παπαγγελή,

Η σύντροφος του τραγουδιστή είναι personal trainer κι εργάζεται και σε γνωστό bar restaurant. Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι το τελευταίο διάστημα και η παρέα τους μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο και την Χριστίνα Πολίτη, έχει δέσει για τα καλά και όλοι μαζί κάνουν συχνά εξόδους.

Αυτή τη φορά το TLIFE τους συνάντησε με διαδορετική παρέα αλλά και πάλι αχώριστους! Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Έλενα διασκέδασαν στο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπαπημένος λαικός τραγουδιστής τους εντόπισε στο κοινό και φυσικά μοιράστηκε το μικρόφωνο για να πουν μαζί κάποια κομμάτια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Έλενα ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της και την Παρασκευή το βράδυ που έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Acro.

Δες φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο!



Read More

And More