Καίτη Φίνου: Επίσημη έξοδος μετά από καιρό και συνάντηση με τον παλιό της έρωτα Λευτέρη Πανταζή!

Την δεκαετία του ’80 και του ’90 μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο μέσα από τους ρόλους της στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη και άλλων διάσημων ηθοποιών. Ο λόγος για την Καίτη Φίνου, μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς που πέρασαν από τον κινηματογράφο και που είχαμε πολύ καιρό να την δούμε.
Τελευταία επίσημη εμφάνισή, είχε κάνει ένα χρόνο πριν στο θέατρο Μπρόντγουαιη και την τιμητική βραδιά για τον Ανδρέα Μπάρκουλη, που συμμετείχε με τον Ανέστη Βλάχο και τον Πάνο Χατζηκουτσέλη. Τώρα, όμως, δεν θα μπορούσε να λείψει από την επίσημη πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή, του Σταμάτη Γαρδέλη και της Ελένης Φουρέιρα στην παράσταση “80’s” the musical. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπά πολύ αυτήν την εποχή παρακολούθησε το μιούζικαλ και ταξίδεψε για λίγο πίσω στο χρόνο.

Καίτη Γαρμπή, Παντελής Καναράκης, Καίτη Φίνου, Σπύρος Μπιμπίλας
Χαμογελαστή, μάλιστα, πόζαρε με τους πρωταγωνιστές, ενώ στο θέατρο είχε και μια απρόσμενη συνάντηση. Εκεί είδε τον παλιό της έρωτα Λευτέρη Πανταζή. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ο Λευτέρης και η Καίτη είχαν γίνει ζευγάρι το 1986. Για δυο χρόνια και κάτι παραπάνω έζησαν ένα μεγάλο έρωτα -με πολλά σκαμπανεβάσματα- αλλά τελικά χώρισαν. Σήμερα, όμως, παραμένουν φίλοι και μιλούν με όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Λευτέρης Πανταζής, Μελίνα Ασλανίδου

Read More

And More