Madwalk 2016: Το συγκλονιστικό act της Ελένης Φουρέιρα και το δυνατό μήνυμα που πέρασε!

Ένα από τα highlight της βραδιάς του Madwalk ήταν το act της Ελένης Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο λαμπερό show με παρτενέρ τον Ιάσωνα Μανδηλά. Τον έχουμε γνωρίσει ως ηθοποιό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 “Συμμαθητές” αλλά το βράδυ της Δευτέρας ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο χορό.

Οι δυο τους ακολούθησαν τις οδηγίες της χορογράφου Chali Jennings και εντυπωσίασαν υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της Ελένης με τίτλοΔεν σου χρωστάω αγάπη” και θέμα κατά της γυναικείας κακοποίησης.

Λίγα λεπτά μετά την performance της, το TLIFE την συνάντησε στα backstage όπου μας μίλησε για το ξεχωριστό αυτό project. “Προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και ελπίζουμε να το καταφέραμε“, είπε.

Την ίδια ώρα, έκαναν πασαρέλα επώνυμες γυναίκες από το χώρο της τέχνης, του θεάματος και του αθλητισμού με μία δημιουργία της BSB αφού το act είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι Πηγή Δεβετζή, Νικολέττα Καρρά, Ιλένια Γουίλιαμς, Κατερίνα Τσάβαλου, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Μάντυ Περσάκη, Ιωάννα Πηλιχού, Αναστασία Παντούση και Ξένια Even από τους Rec φορούσαν ένα υπέροχο φόρεμα στυλ κιμονό από μεταξωτό ύφασμα σε απόχρωση του χρυσού που δημιουργήθηκε από την εταιρεία.

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα πωλείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας BSB στη διεύθυνση: www.bsbfashion.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα της. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του φορέματος, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου, “Αγκαλιά“, ο οποίος στηρίζει οικονομικά, υλικά και ψυχολογικά μητέρες που για λόγους εγκατάλειψης, κακοποίησης ή κοινωνικοοικονομικούς χρειάζονται προστασία και καθοδήγηση για εκείνες και το παιδί τους από το στάδιο της κύησης αλλά και μετά τον τοκετό.

Στόχος της “Αγκαλιάς” είναι να παρέχει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν και να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις ώστε το παιδί να μεγαλώνει σε υγιές οικογενειακό περιβάλλον. Αγοράζοντας το πανέμορφο αυτό φόρεμα συνεισφέρετε κι εσείς στο σημαντικό αυτό σκοπό.

Read More

And More