Με διεθνείς παρουσίες πραγματοποιήθηκε ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας!

Η Αθήνα είναι από το πρωί είναι η πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα στης Ελλάδας και στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η εκκίνηση του κλασσικού Μαραθωνίου δόθηκε στις 09:00 το πρωί, με χιλιάδες συμμετέχοντες να θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της ιστορικής διαδρομής. Ανάμεσα στους δρομείς ήταν και πολλά αγαπημένα μας πρόσωπο από το χώρο των τεχνών, της τηλεόρασης αλλά και του αθλητισμού που έτρεξαν για καλό σκοπό!


Δέσποινα Μπαλατσινού, Τζένη Μπαλατσινού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Νίκη Πετρουλάκη

Είναι μια υπόσχεση που τηρώ κάθε χρόνο τα τελευταία 5 χρονιά! Με κάνει να αισθάνομαι καλά και να προσφέρω με χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη”, λέει η Νίκη Κάρτσωνα στο TLIFE λίγο μετά τον τερματισμό της. Η παρουσιάστρια έτρεξε φέτος μαζί με τον γιο της! Δες εδώ βίντεο!


Νικολέττα Ράλλη, Νίκη Κάρτσωνα

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Simon Kassianides, του Έλληνα ηθοποιού που κάνει διεθνή καριέρα με αποκορύφωμα τον ο ρόλο του “κακού” Yusuf στο Quantum of Solace, την 22η ταινία του James Bond.

Πρώτος έκοψε το νήμα της κλασσικής διαδρομής του Μαραθωνίου ο Χριστόφορος Βερούσης, μπαίνοντας στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.

Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με επίδοση 2:21.22. Αναδείχθηκε νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών, που ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλέον των 43.000 δρομέων στην κλασσική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων. Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτευσε η Μινόρι Χαγιακούρι από την Ιαπωνία με 2:52.42.

Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ με όσα όσα έγιναν!


Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε εντατική προπόνηση εδώ και αρκετές μέρες. Παρόλο που λίγα 24ωρα πριν τον Μαραθώνιο ήταν άρρωστη με πυρεττό, δεν το άφησε να σταθεί εμπόδιο στη “Διαδρομή προσφοράς” που ήταν αποφασισμένη να κάνει.


Ζέτα Δούκα, Κώστας Κρομμύδας εμ τη σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη, Αννίτα Ναθαναήλ


Ειρήνη Παπαδοπούλου


Σία Κοσιώνη


Σάσα Σταμάτη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συναστάκη


Εύη Φραγκάκη


Γιώργος Σαχάτ με τον γιο της συντρόφου του, Εύης Φραγκάκη και Μαρία Φραγκάκη


Νίκος Αναδιώτης


Ece Vahapoglu

Η Ece είναι κορυφαία παρουσιάστριατης Τουρκίας. Είχε έρθει στην Αθήνα και στην περσινή διοργάνωση για να τρέξει και φυσικά ερωτεύτηκε τη χώρα μας! Δεν μας κάνει εντύπωση που τη βλέπουμε και σε αυτό τον Μαραθώνιο.


Μαρία Νικόλτσιου με τα παιδιά της


Μαρία Ναυπλιώτου


Σταματίνα Τσιμτσιλή


Ντορέττα Παπαδημητρίου


Ελένη Πετρουλάκη

Την ίδια ώρα, τα social media πλημμύρισαν με φωτογραφίες από το αθλητικό γεγονός της Αθήνας. Δες εδώ κάποιες από τις πρώτες αναρτήσεις που έκαναν οι επώνυμοι δρομείς!

Ανάναμεσα στα αγαπημενά μας πρόσωπα ήταν φυσικά και ο δικός Τίμος Κουρεμένος, ο tech editor του NewsIt τον οποίο “τσακώσαμε” στην γραμμή του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο.

Read More

And More