Νίκος Ευαγγελάτος – Τατιάνα Στεφανίδου: Σε χριστουγεννιάτικο δείπνο με κοσμικές παρουσίες για… καλό σκοπό!

Χαμόγελα χαράς σε δεκάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη θα χαρίσει και φέτος ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Κι αυτό γιατί για δέκατη χρονιά διοργανώθηκε το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δείπνο και συγκεντρώθηκαν χρήματα για να προσφερθεί ιατρικός εξοπλισμός στις μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.
Η βραδιά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ήταν… μαγική και γεμάτη κοσμικές παρουσίες. Τιμώμενα στο χριστουγεννιάτικο δείπνο με τίτλο «Ένα γράμμα στον Αϊ Βασίλη» ήταν φυσικά οι ιδρυτές του οργανισμού Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας. Το “παρών” έδωσαν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Έμυ Λιβανίου, η Ράνια Θρασκιά που παρουσίασε την εκδήλωση, ο Νίκος Καραγκιαούρης και η Φωτεινή Αθανασάκη που τραγούδησαν, ο Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας, η Κατερίνα Παναγοπούλου και πολλοί ακόμη.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, μάλιστα, παρουσιάστηκε και επίδειξη γουναρικών της κας Ντίνας Σιώρα με κοσμήματα της κας Αικατερίνης Σπυροπούλου με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Alice Δικαίου.

Δες φωτογραφίες:

Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου

Ράνια Θρασκιά

Αικατερίνη και Αλέξανδρος της Σερβίας, Ράνια Θρασκιά, Ζήσης Μπουκουβάλας

Άντζυ και Ντέιβιντ Άντριους

Ζήσης Μπουκουβάλας, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αικατερίνη και Αλέξανδρος της Σερβίας

Φώφη Καμποσιόρα, πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας, Έρση Σκουτεροπούλου

Νικόλας Καραγκιαούρης, Ράνια Θρασκιά

‘Αλκηστις Μπουκουβάλα Πρίνου

Έρση Σκουτεροπούλου, Χάρης Τσιμογιάννης

Η Αικατερίνη και ο Αλέξανδρος της Σερβίας με την Έμυ Λιβανίου και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους

Ράνια Θρασκιά

Η ώρα της επίδειξης….

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More