Ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε την Κύπρο με μία ξεχωριστή live εμφάνιση!

Στην αγαπημένη του Κύπρο βρέθηκε, για ακόμη μία φορά, ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος σταρ επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου καθώς έχει χτίσει μαζί τους μια πολύ δυνατή σχέση! Άλλωστε η ανταλλαγή ενέργειας με το κοινό του είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει και το επιδιώκει όλα αυτά τα χρόνια της 25ετους πορείας του.

Αυτή την Κυριακή, ο Σάκης βρέθηκε στη Λεμεσό για μία live εμφάνιση που έγινε το talk of the town. Ήταν sold out από τις πρώτες κιόλας μέρες ανακοίνωσης της. Το καλοκαιρινό club, όπως ήταν αναμενόμενο, κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που διασκέδασε, μέχρι το πρωί, χορεύοντας και τραγουδώντας τις αγαπημένες επιτυχίες του Σάκη. Ένα πραγματικά μουσικό υπερθέαμα από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει να παρουσιάζει.

Δεν έζησε όμως την αποθέωση μόνο στο live του. Φτάνοντας στην Κύπρο, έτυχε θερμής υποδοχής με εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του από τους fans του. Μοιράστηκε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Cyprus just arrived #BedRoomBeachBar ! Are you ready for @breezecyprus tonight? #Ola #CantStopDancing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Και οι εκδηλώσεις λατρείας συνεχίστηκαν και το βράδυ! Τα social media κατακλύστηκαν από εντυπωσιακά video και φωτογραφίες…

Τέλος, ο Σάκης ερμήνευσε και τη νέα του επιτυχία “Όλα” με το κοινό να παραληρεί και να χορεύει στον ανεβαστικό του dance ρυθμό, δείχνοντας να έχει αγκαλιάσει το νέο hit που αναμένεται να γίνει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού!

Read More

And More