Ο Σάκης Ρουβάς έφτασε στη Μύκονο! Όλα έτοιμα για το hot event του καλοκαιριού

Όλα κινούνται στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά τα τελευταία 24ωρα στη Μύκονο. Οι προετοιμασίες για το ανατρεπτικό live που έχει ετοιμάσει ο κορυφαίος σταρ κορυφώθηκαν σήμερα με όλη την ομάδα του να έχει φτάσει ήδη στο νησί. Ο ίδιος έφτασε το πρωί της Τρίτης γεμάτος ανυπομονησία για να παρουσιάσει την μουσική υπερπαραγωγή που έχει γενικό τίτλο #TheSummerEclipse.

Ο Σάκης έφτασε μία ημέρα νωρίτερα στο κυκλαδίτικο νησί για να επιμεληθεί προσωπικά τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού θέλει όλα να είναι στην εντέλεια, αλλά και για να δώσει το παρών στο δείπνο που θα δοθεί προς τιμήν του βράδυ της ίδιας ημέρας.

Μαζί του θα εμφανιστεί και η 18χρονη που ξεχώρισε από το X Factor, Τάνια Μπρεάζου. Η ίδια μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο live performance του Σάκη μέσα από αναρτήσεις στα social media. Άλλωστε το να τραγουδάει στο πλευρό του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Τον ίδιο ενθουσιασμό όμως μοιράζονται και οι επισκέπτες του νησιού και ιδιαίτερα του Rakkan Mykonos. Το hot spot της παραλίας Καλό Λιβάδι θα φιλοξενήσει το ξεχωριστό live του Σάκη που θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το event του καλοκαιριού.

Ένα live υψηλών προδιαγραφών, όπως μας έχει συνηθίσει, με πολλές εκπλήξεις και την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Φαίνεται πως οι θαυμαστές του έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στο top live concert του κορυφαίου σταρ καθώς οι κρατήσεις τόσο σε τραπέζια κάθε κατηγορίας όσο και σε εισιτήρια είναι στα πρόθυρα sold out!


Το αυριανό σκηνικό θα θυμίσει συναυλία στην θαλασσινή άμμο και ο Σάκης θα απογειώσει το νησί των Ανέμων με τη μοναδική του ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής του παρουσίας και πάντα στήνεται ένα party με ρυθμό, ένταση, χορό, τραγούδι! Τα social media έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν φωτιά!

Δες τα πιο χαρακτηριστικά post στο instagram!

Read More

And More