Πάρτι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με εντυπωσιακές παρουσίες από την showbiz! [pics]

Τα καλοκαιρινά πάρτι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι λαμπερές κυρίες της εγχώριας showbiz δίνουν το “παρών”. Ειδικά όταν πρόκειται για διοργανώσεις που έχουν σχέση με τη μόδα και την ομορφιά. Μια τέτοια γιορτή πραγματοποιήθηκε και το βράδυ της Δευτέρας με εντυπωσιακές παρουσίες να κάνουν παρέλαση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το TLIFE ήταν εκεί!

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτές της Φαίης Σκορδά, της Ελένης Φουρέιρα και της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δύο παρουσιάστριες και η τραγουδίστρια, που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από το So You Think You Can Dance, κέρδισαν πάνω τους τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας όπως άλλωστε μονοπωλούν και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Από την βραδιά δεν έλειψε και η πάντα κομψή Σάσα Σταμάτη αλλά και άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής τηλεόρασης όπως ο Χρήστος Νέζος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε και τον Γιώργο Ντάβλα αλλά και τις Δέσποινα Καμπούρη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό του TLIFE πόζαραν οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Όλγα Φαρμάκη και η Ελένη Τσολάκη.

Λίγο μετά την επιστροφή της από τη Μύκονο και το γάμο της Δούκισσας Νομικού, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στο λαμπερό πάρτι στο Hilton. Μαζί της ήταν η καλή της φίλη Βάσω Λασκαράκη.

Στην κοσμική βραδιά βρέθηκαν ακόμα η Έλενα Ασημακοπούλου, η Έλενα Γαλίφα, η Βάσω Κολλιδά και η Μαντώ Γαστεράτου.

Δες όσα είπαν στις κάμερες!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More